Kan man leve af at tegne tegninger på Lolland?

Hr. Mand er rigtig dårlig til at læse mine tanker #5

Hr. Mand og jeg har det rigtigt godt sammen. Vi er glade og kan godt lide hinanden, og den slags er jo godt når man er kærester. Er der ét punkt jeg dog synes, at Hr. Mand kunne gøre det bedre på, så var det at blive bedre til at læse mine tanker, for det er som om han slet ikke kan finde ud af det. I denne her serie vil jeg vise jer nogle eksempler op, hvor faktisk helt ekstremt dårlig han er til det!

F.eks her den anden dag, så tænkte jeg at det ville være rigtig fedt, hvis Hr. Mand nu sagde, at han bestemt syntes at jeg skulle tage ud og købe en ny kjole!

daarlig-1

…men. Som sædvanlig er han herrredårlig til at læse mine tanker! for det var slet ikke da han sagde da han kom ind i stuen. Det var faktisk nærmest det modsatte!

daarlig-2

Jeg er faktisk ved at opgive lidt med det der med at han skal læse mine tanker. Jeg synes altså ikke, at det går særligt godt

2 kommentarer

  • Vibeke Fisher Thomsen

    Ha, ha, ha! Måske du skulle lære manden bedre at kende i det hele taget 🙂 Måske det kunne gavne at læse ebogen “Direktørens sekretærer”?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næææhh, der er sørme langt fra hundelorte til kjoler, så er det nærmest op ad bakke som i en ‘udenfor kategori’-stigning:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man leve af at tegne tegninger på Lolland?