Vi bliver lige nødt til at snakke om det der Go’ Morgen Danmark … Det er slet ikke så uskyldigt som man tror.

For to år siden lavede jeg et indlæg med en liste over hvilke ting der ville få mig til at føle, at NU var jeg så berømt som jeg overhovedet kunne blive i hele verden. Jeg havde kun to ting på listen, og derfor virkede den lidt for kedelig til at udgive. Øverst på listen stod at være med i Go’ Morgen Danmark (nummer 2 var – ærligt indrømmet, det burde være en delt førsteplads, men noget skal man jo vælge som det der allermest er nummer et – at blive inviteret hjem til et arrangement hos Rufus Gifford, ham der den amerikanske ambassadør. Jeg mener, han virkede sød og sjov, og så havde har han jo også en Golden Retriver, som jeg forestillede mig straks ville bonde helt vildt med mig, fordi jeg nærmest er sådan en slags hundehvisker, og så ville Rufus og Steven blive så imponerede og så ville vi være venner alle 3 og så ville de give mig en masse amerikanske kager. I kan godt se, hvorfor det stort set kan hamle op med at komme i Go’ Morgen Danmark, ikke?).

I går var så dagen hvor alle i Danmark ville kunne se, at nu var jeg berømt. Jeg havde vidst i 3 uger at jeg skulle derind, og hver eneste dag op til havde et formål. Den ene dag en hårkur, den næste dag, lakering af negle på fødderne (fordi det var meningen at jeg ville have nogle pæne sandaler på), den tredje dag farve øjenbryn, osv.
Således er de sidste 3 uger af mit liv gået med at gøre mig klar til at føle mig helt vildt berømt. Og selvom jeg var nervøs, helt vildt nervøs, så vidste jeg sådan nogenlunde hvad de skulle spørge mig om, og jeg øvede mig på sjove ting jeg skulle svare med.

Og så gik det ellers ned af bakke. Det startede med at den nattesøvn jeg så omhyggeligt havde planlagt blev reduceret til halvanden time, fordi den ene hund er på medicin og gerne vil ud og tisse 745 gange om natten. Men det kunne faktisk ikke helt slå mig ud, og da jeg havde gjort mig klar foran spejlet, så tænkte jeg, at det så sgu da egentlig meget godt ud. Selv når jeg stod i min mest naturlige opstilling så jeg vildt godt ud, også selvom jeg næsten ikke sugede kinderne ind, eller prøvede at proppe dobbelthagerne op under hovedet. Det eneste der var lidt irriterende var, at selvom jeg stod der og så helt naturlig ud, så havde jeg stadig en lille bums på kinden.
gd-1

Pyt, tænkte jeg. Man KAN jo heller ikke være 100% perfekt, og når resten jo bare spillede, så skulle det nok gå. På en måde tænkte jeg også, at det nok var fint for folk at se, at selvom man er en berømt stjerne, så ER man altså stadig så menneskelig, at man kan få en lille bums.

Så Hr. Mand og jeg satte kursen mod København kl. 05 og trafikken kørte så fint, at jeg var der før tid, og havde god tid til at blive briefet (det er det det hedder når man er blevet berømt og skal i fjernsynet og så får af vide hvad det er man skal, mere hvis de af jer der ikke er berømte som mig tænkte over hvad det ord betød).
Og SÅ blev det min tur! Jeg var godt nok nok nået at blive meget nervøs men værterne var søde og snakkede med mig, som om jeg nærmest var en af dem. Jeg tænkte, at det nok var fordi de også var berømte, så var det rart for dem at tale med nogen der ligesom var på deres niveau i berømthed.

Interviewet gik godt, syntes jeg, jeg følte ikke, at jeg sagt alt for mange dumme ting, og da Hr. Mand så ringede og sagde, at han havde optaget det, så skyndte jeg mig hen til toget, så jeg kunne se det på vejen hjem. Jeg var simpelthen så spændt, og faktisk også rigtigt glad.

Lige indtil jeg trykkede ‘Play’. For hos Go’ Morgen Danmark har du åbenbart sådan nogle kameraer der får en til at se helt vildt tyk ud, præcis ligesom Hr. Mand har, og dem hos Folketidende og alle mulige andre også har. Faktisk, så var de så onde, at de havde fået min krop til at se så stor ud, at det nærmest lignede at det var en budding, der var smeltet ud over deres røde sofa …

gd2Men ved i hvad der var mest underligt?!? værterne, ikke. De så PRÆCIS lige så tynde ud da jeg så dem i fjernsynet, som de gjorde i virkeligheden.
Jeg er faktisk blevet spurgt om at komme i fjernesynet før, men jeg har næsten altid sagt nej, men jeg sagde ja til Go’ Morgen Danmark fordi de altid virker så søde, og så var de det bare overhovedet ikke! Jeg synes det var simpelthen så mega strengt. Og jeg forstår altså ikke hvorfor den slags dumme kameraer altid skal gå ud over mig!

4 thoughts on “Vi bliver lige nødt til at snakke om det der Go’ Morgen Danmark … Det er slet ikke så uskyldigt som man tror.

  1. Det er simpelt hen heller ikke i orden. Jeg oplevede noget lignende for nogen tid siden, da jeg var i radioen for at snakke om min e-bog om eksem. Da programmet blev sendt i radioen lød værtens stemme helt, som den plejer, men min stemme lød helt forkert 🙂 😀

  2. Jeg missede den live. Kan man se det online… bare så jeg kan tjekke hvor slemt de har indstillet budding-filteret?

  3. Jeg har endelig fået snøvlet mig sammen til at se dine 5 minutes of fame – og selv om du synes kameraerne er nogle strenge banditter, så synes jeg altså du er sød og dejlig både at se og lytte på 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *