Er jeg den eneste

Er jeg den eneste #4

  • Som konsekvent føler mig en lille smule skyldig hver gang jeg ser en politibil, uden at have nogen grund til det overhovedet?
  • Der ikke har set SKAM? For det tror jeg måske, at jeg er.
  • Der ikke kan finde ud af at søge på ‘Bagedyst’ på TV2 Play og altid får skrevet ‘Bagefyst’? HVORFOR skal det ‘d’ være så svært at ramme???
  • …og ja, selvfølgelig taster jeg det stadig med næsen, men jeg kan overhovedet ikke se hvad de to ting har med hinanden at gøre!
  • Der overhovedet hverken har tid eller råd til at tage på sommerferie? Men hvis f.eks. bare 1000 af jer søger efter nogle flyrejser lige her (reklamelink), så er det kun tiden jeg skal bekymre mig om at finde. Jeg tror godt jeg kan finde den. Og en helt vildt billig luksus-autocamper der kan rumme mig, Hr. Mand og 4 hunde. Dét kan til gengæld godt blive svært!
  • Der kom glad hjem fra arbejde i dag, fordi der havde været sindssygt mange kunder i Den lille Tegnebutik, men nu er bange for at det måske bare var en slags skjult kamera og i morgen kommer de alle sammen og vil have deres penge retur. Jeg håber det ikke, for jeg har lige brugt halvdelen af dagens indtjening på Ritter Sport i den lokale Spar, og jeg har virkelig ikke lyst til at aflevere det tilbage.
  • Der har sendt billeder af en helt nyklippet hund til venner og familie og fået af vide, at man ikke må sende nøgenbilleder af dyr?
    fullsizerender-35

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *