Der er faktisk mange ligheder mellem mig og Gwen Stefani

I går skrev jeg lidt om min store fascination af Gwen Stefani. Den begyndte engang for ca. 20 år siden da jeg så No Doubt på Roskilde Festival, og lige siden har jeg været kæmpe fan. Jeg har endda også et kapitel i min første bog om hvordan jeg i mit hoved forvandler mig til Gwen Stefani når jeg synger. Siden i går har jeg tænkt meget over det, for selvom jeg altid har været en kæmpe fan, så er det ligesom om på det seneste, at jeg er begyndt at føle sådan en slags connection. Og det fik mig til at tænke over hvordan det mon kan være, og jeg tror at det er fordi, at det efterhånden er gået op for mig, hvor mange ligheder der er mellem mig og hende.

For det første, så er der vores kærlighedsliv. Det er nærmest identisk! Hun er blevet kærester med en country-sanger, og jeg blev kærester med Hr. Mand der boede på landet. I know! Det er faktisk lidt skræmmende, for det er jo praktisk talt fuldstændig det samme! Det er fordi at på engelsk, der hedder ‘Landet’ ‘Country’, så hvis man liiiige tænker lidt over det, så er det faktisk næsten det samme. Hr. Mand synger bare ikke, han er mere sådan en ‘country-IT-mand’.

For det andet, så har vi begge to nogle sindsygt flade maver! Hun er bare mere sådan typen der viser den frem, og jeg er mere sådan typen der gemmer den bag 25 kg. fedt …
migoggwen1
For det tredje, så har vi begge to 3 børn. Altså, hun har 3 menneskebørn og jeg har 4 hunde, men det er jo det samme, det ved alle.

For det fjerde, så synger vi vildt godt begge to. Der er bare nok ikke så mange der siger det til mig, altså at de synes at jeg er dygtig til sang, som der er mange der siger det til hende. Det tror jeg er fordi, at der er det der Jantelov herhjemme i Danmark, så er der ikke nogen der synes at de kan sige det til mig. Men jeg kan jo godt selv høre hvor godt det er, når jeg synger …

migoggwen2
…selv Hr. Mand har jo også engang opdaget hvor god jeg var til det, så det kan jo ikke bare være noget jeg går og bilder mig selv ind.

Faktisk, så synes jeg at det er lidt sjovt at det først for nylig er gået op for mig hvor meget vi egentlig har tilfælles og hvor meget vores liv ligner hinanden. Det er jo meget rart at tænke på, for med alle de ligheder, så bliver vi jo nok højst sandsynligt veninder en dag, og så kommer vi jo til at have en masse ting at snakke om.

 

2 thoughts on “Der er faktisk mange ligheder mellem mig og Gwen Stefani

  1. Hun har sin egen tøjkollektion – du har din egen blog. Jeg kan sagtens se, det er lidt uhyggeligt. Jeg har det selv på nøjagtig samme måde med Beyonce!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *