Er jeg den eneste #6

 • Der egentlig ikke kan finde ud af om det er helt fair at bede mænd om at slå toiletbrættet ned eller om det måske er ligeså fair hvis vi slår det op? Jeg kan ikke helt greje det.
 • Der pludselig ikke kan tænke på andet end tøj i farvekombinationen bordeaux/rosa?
 • Der endnu ikke har fået en af de der nye Toblerone (I ved, dem hvor der er større afstand mellem trekanterne?) men egentlig godt kunne tænke sig at prøve dem? Alt andet lige, så må det da være nemmere at spise end trekanterne?
 • Tarteletter?
 • Der tjekker min skridttæller hele tiden selvom jeg sidder stille i sofaen?
 • Der prøvede at lokke 1000 læsere til at søge efter flyrejser her (reklamelink!) så hun selv kunne få råd til en sommerferie, og failede helt vildt. Lige pt. er der ca til en busbillet til Maribo. Forhåbentlig var der nogle af jer der rent faktisk bestilte nogle flybilletter til et eller andet fedt sted, så nogle i den mindste fik noget ud af mit håbløse bloggertick. Jeg må lære nogle flere tricks snarest. Det er nemlig meget lidt Instagram-venligt at holde sommerferie i Danmark lige pt. Eller bare sjovt.
 • Der stadig ikke har fanget Snapchat og nu bare har opgivet helt. Altså, sender folk mig et eller andet kun til mig eller til alle deres følgere? Altså, er det noget jeg skal svare på? Hvis ja, så undskyld fordi jeg har været verdens dårligste til at svare.
 • Der lukker øjnene og satser på at momsregnskabet laver sig selv i løbet af august?

10 thoughts on “Er jeg den eneste #6

 1. Hvis jeg er på besøg i et “mandehjem” – altså, hvor der ikke også bor damer – og jeg kommer ud til et toilet, hvor brættet er slået op, så slår jeg det altid op igen, når jeg er færdig.
  Fordi jeg tænker, det må da være lige så træls for manden at skulle slå det op, som det er for os at slå det ned.

  Så nej – det er ikke kun dig, der tænker over det….

  1. Det er du ikke ene om 😉
   Vi har så en regel her i huset om at man skal lukke låget helt, så skal alle løfte noget for at komme til og ingen føler sig “snydt” 🙂

   1. Jamen, det lader også til at der faktisk er ret stor enighed om det med at låget lukket er en god idé. Det eneste jeg frygter ved det er, at nogle måske er så vant til at de er åbent, at det kunne have nogle uheldige udfald for de natlige besøg hvor man ikke er helt vågen 😀 På den anden side, så er jeg også lidt træt af at stavre ud på toilettet om morgenen og falde helt ned og blive våd på ballerne fordi brættet ikke er slået ned.

  2. Dét er sgu en sej holdning! Det tror jeg også jeg vil gøre fremover! Og måske lige fortælle at jeg har gjort det, bare så de ikke undre sig over at det er slået op efter jeg har været derude, haha!

  1. Det er faktisk sjovt, det er der flere der har nævnt nu, og jeg kan sagtens se pointen!

 2. Den der snak om toiletbrættet har jeg bare aldrig fattet. Det er da kun det kvindelige køn, der kan hidse sig så meget op over at skulle flappe toiletbrættet ned. Der kræver jo vitterligt ingen kræfter, og det tager to sekunder. Hvis det er oppe, når jeg skal tisse, slår jeg det ned uden at blinke – vi skal da alle sammen have lov til at være her. Peace, love and harmony 😀

 3. Toilet bræt det hele begge 2, skal ned, ikke noget der får mit pister i kog hvis det ikke er, men der skal bare låg på kummen når den ikke bruges…. som Iben siger det skal ned før du skylder.
  Men undre mig nu mest over den håndværker der lånte mit toilet (han ordnede vinduer hos mig) og ikke engang skylde ud (og han havde Lavet ganske stort) altså det skulle ikke ok, det klamt, det stank. Og jeg tænkte om han så havde vasket hænder 😲

  Skridt tæller Jep ser på tælleren på mobilen, selv om den hr logget på kommoden det meste af dagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *