Er jeg den eneste #7

 • Der ikke fatter hvorfor min vaskemaskine insisterer på at skrige af mig i 20 minutter når den er færdig? Kunne den ikke bare bippe et par gange? HVORFOR skal den bippe 45 gange? Jeg HAR godt fattet du er færdig, men jeg sidder jo lige og ser Bagedyst!
 • Der havde lyst til at gå i seng og sove en måneds tid da metrologerne sagde, at august bliver ligeså umulig som juli. Vi holder noget sommerferie-ish de næste 3 uger, og jeg havde lige i hemmelighed gået og frydet mig lidt over at vi var så kloge først at holde ferie i august. Det gør jeg ikke mere.
 • Der har 10.000 kvadratmeter græs der er 10 meter langt og en havetraktor der ikke virker?
 • Der stadig ikke har prøvet en Cronut og nu bliver i tvivl om den slags stadig eksisterer? Hvis den gør, hvor kan man så få dem? Og er det godt overhovedet? Og hvis nej, hvad er så den nye Cronut?
 • Der åbenbart er ligeså dårlig til at tage billeder af mig selv som andre er til at tage billeder af mig?

img_5669

7 kommentarer

 • Hvad er Cronut

  Den vaskemaskine driver mig til vanvid, den må have et seriøst opmærksomheds behov…. jeg har sjovt nok hørt den holdt op med vaske larm…. så husker dig nok, men næ den skal lige leg Bibbi 😠
  den med august… jeg skal på camping… ok i hytte men alligevel 3 mand og en hund i lille hytte i regn…. håber der tørt bare de dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vaskemaskinen – jeg er SÅ enig! Hold nu op med det bippen, jeg bliver jo sindsyg. Min bipper faktisk lige nu, men nægter at hente vasketøjet nu, bare i protest over dens bipperi. For det hjælper jo også bare helt vildt… 😀
  nouw.com/lillelyng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  På min vaskemaskine går det at velge fra bippelyden ….YES !!
  (Efter flere år kastet jeg et grundig blikk og to, på den Kære Brugs-Manualen) Nice ! (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, august bliver aldeles fremragende – det SKAL den blive!!
  Men pyt, hvis ikke, for vi flyver væk om 14 dage, gør vi – for vi blev skuffede….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Argh nej, sådan en irriterende og aggressionsfremkaldende vaskemaskine har jeg også – nøj hvor kan jeg blive hysterisk hvis jeg lige tror jeg skal ligge og småsove lidt på sofaen og vaskemaskinen mener den skal tømmes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Nej du er ikke den eneste!!! Overhovedet. Til det hele. :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke igen

   Vent nej, det med de 10.000 m2 græs og havetraktoren har jeg ikke. 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *