Er jeg den eneste der #8

Når man er en verdensberømt blogger, så får man ekstremt mange mails

Når man er en stor, verdensberømt blogger, så er ens mailbox som regel altid fyldt til randen med mails om events og samarbejder. Det var egentlig ikke noget jeg før havde tænkt over før jeg lagde mærke til at mange af de andre store, verdensberømte bloggere hele tiden snakkede om alle de mails de skulle besvare. Måske er det fordi at jeg sådan er blevet gradvis mere og mere verdensberømt, at jeg ikke har lagt mærke til HVOR mange mails jeg efterhånden får med tilbud om det ene og det andet.

En dag så jeg en af de andre verdensberømte bloggere, Twinpeaks, gjorde sådan at i hendes story på Instagram, så læste hun en masse mails op som hun havde fået. Dét synes jeg var rigtigt spændende, og selvom det ikke helt er samme slags mails jeg får (men det tænker jeg bare er fordi vores blogs handler om noget forskelligt), så ville jeg også vise jer nogle af de mails jeg får, også for ligesom at give alle jer læsere af min verdensberømte blog sådan et indblik i hvad der foregår bag kulisserne. Så jeg startede fra en ende af …
mail1

mail2
mail3
mail4
mail5

mail6
mail7
…som I nok kan se, så er der rigeligt med mails at tage fat på, når man nu sådan er en kendt blogger. Jeg håber, at det har været spændende for jer at få et lille indblik i hvad min hverdag som blogger også går ud på, for det er ikke kun sådan noget glamourøst arbejde at være blogger, jeg bruger – som I tydeligt kan se – en masse tid på at læse og besvare mails.

18 kommentarer

 • Det var skisme sjovt dit indlæg om alle de mails du får. Jeg troede sgu´da du var seriøs indtil jeg læste videre… God karma at sidde at smile højt en onsdag aften i sofaen 😉
  Må erkende, at jeg blev så ganske lettet over at se, at jeg ikke er den eneste blogger der ikke får tilbudt diverse give-away mm – hele tiden….!!!
  Hilsen Benedicte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Hahaha, jamen, det ER seriøst 😉 Ej, pjat. Jeg får tilbudt lidt, men jeg syes også at jeg er der hvor jeg ikke gider lave ting gratis. For det er jo aldrig gratis. Det er et arbejde at lave det, og ‘får’ man nogle ting som man blogger om, så skal man alligevel betale skat af det. Så det er bare nederen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvad svarer du så netto?
  Jeg får alt for tit fra Lidl, og de vil ikke svare tilbage 😮 her troede jeg, at Lidl prøvede at skabe et venskab….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Fååårk hvor er det sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stampe

  Netto rocks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Fuck det var sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Og her troede jeg, at Netto kun skrev til mig! Sådan en narrebutik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Du er virkelig et lyspunkt😊En tidligere Lollik, (hvis man da kan være det…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Live fra Lolland

   Mange tak! Er man det ikke altid? Og hvad er man egentlig hvis man kun har boet her i 5 år?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TIne

  Shit det er vildt! Tænk at være så populær – godt det ikke er mig!! Ps elsker din humor!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt man kun er amatør – I professionelle har alt, alt for travlt til mit temperament 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dig virkelig! 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste der #8