Er jeg den eneste der #8

Når man er en verdensberømt blogger, så får man ekstremt mange mails

Når man er en stor, verdensberømt blogger, så er ens mailbox som regel altid fyldt til randen med mails om events og samarbejder. Det var egentlig ikke noget jeg før havde tænkt over før jeg lagde mærke til at mange af de andre store, verdensberømte bloggere hele tiden snakkede om alle de mails de skulle besvare. Måske er det fordi at jeg sådan er blevet gradvis mere og mere verdensberømt, at jeg ikke har lagt mærke til HVOR mange mails jeg efterhånden får med tilbud om det ene og det andet.

En dag så jeg en af de andre verdensberømte bloggere, Twinpeaks, gjorde sådan at i hendes story på Instagram, så læste hun en masse mails op som hun havde fået. Dét synes jeg var rigtigt spændende, og selvom det ikke helt er samme slags mails jeg får (men det tænker jeg bare er fordi vores blogs handler om noget forskelligt), så ville jeg også vise jer nogle af de mails jeg får, også for ligesom at give alle jer læsere af min verdensberømte blog sådan et indblik i hvad der foregår bag kulisserne. Så jeg startede fra en ende af …
mail1

mail2
mail3
mail4
mail5

mail6
mail7
…som I nok kan se, så er der rigeligt med mails at tage fat på, når man nu sådan er en kendt blogger. Jeg håber, at det har været spændende for jer at få et lille indblik i hvad min hverdag som blogger også går ud på, for det er ikke kun sådan noget glamourøst arbejde at være blogger, jeg bruger – som I tydeligt kan se – en masse tid på at læse og besvare mails.FØLG LIVE FRA LOLLAND PÅ: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
BESØG MIN BUTIK

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg den eneste der #8