Er jeg den eneste der #9

 

img_4193Stor hundesnude. Helt urelevant, men altid sødt.

  • Voldbladrer gennem Nettos tilbudsavis for at komme om til spotvarerne? Må. Ikke. Købe. Mere. Melamin.
  • Både står op og går i seng med hovedpine for tiden? Ja?
  • Synes at det er uretfærdigt hårdt at fjerne neglelak på (fra?) tåneglene. Brugte 40 minutter og det ligner stadig at mine tæer er kommet ret meget til skade. Og ja, jeg gad ikke bruge underlak. Det gider jeg godt næste gang.
  • Synes det er lidt snyd, at når man bor på en gammel gård, så bruger man 2/3-dele af sin sommerferie på at gøre gården klar til vinteren? Det får mig faktisk til at glæde mig lidt til vinteren. Også selvom her er pænest om sommeren.
  • Har været vågen siden kl. 04 og brugt hele dagen på at glæde mig til at gå vildt tidligt i seng, nu hvor er klokken noget over 22, pludselig er vildt frisk?

Og undskyld. Der kommer tegninger snart igen. Men tegner pt. 8 timer om dagen for at få min næste bog færdig, så blog-tegninger lader lige vente på sig. Men jeg lover det. Det sker snart. Any day now.

 

3 thoughts on “Er jeg den eneste der #9

  1. Jeg bruger aldrig underlak, har ikke lakkeret negle siden en polsk pedicuredame for tre år siden fjernede et år gammel scelak – av
    Mine tær og ben ligner i øvrigt en fem årigs pga crossfit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *