Når man ikke har de samme ønsker for fremtiden …

I går gik Hr. mand tidligt i seng, for han var helt vildt træt.
Når han går tidligt i seng, så siger han det godt nok ikke højt, men jeg VED jo godt, at han bare ligger derinde i sengen og keder sig og helt vildt gerne vil have, at jeg kommer ind og snakker med ham, så det gjorde jeg.

Om aftenen kan jeg godt lide at tænke på fremtiden. På alle de drømme man har om fremtiden. Måske er det fordi at det er tæt på at være nat hvor man skal sove, at så ligger drømmene og lurer lige under overfladen, så derfor synes jeg, at det var det mest oplagte emne for samtalen.
Hr. Mand sagde godt nok ikke rigtigt noget, så jeg tænkte, at det nok var fordi han ville høre om mine drømme, i stedet for bare at snakke om sine egne. Faktisk, så synes jeg egentlig at det var lidt romantisk.

Så jeg fortalte ham om alt det jeg ønskede for fremtiden. Det endte godt nok med at tage ret lang tid, for jeg har mange drømme og ønsker for vores fremtid. Først snakkede jeg lidt om arbejde, hvordan jeg håbede at min lille virksomhed kunne vokse, hvilke projekter jeg godt kunne tænke mig at arbejde på, hvilke varer jeg godt kunne tænke jeg kunne have i den lille butik, om jeg tænkte at min tegnede lyserøde kjole skulle lige være en halv tone mere lys i det, for så lignede det faktisk en lyserød kjole jeg har i virkeligheden, om jeg burde farve håret på min figur når jeg farver mit eget hår, om at jeg gerne ville lære at tegne hunde meget bedre end jeg kan nu, om hvor mange besøgende jeg gerne ville have i butikken og på bloggen, om hvordan jeg gerne ville pynte vinduerne oppe i butikken, men også om mere sådan personlige ting. Om alle de steder vi måske engang kunne rejse hen sammen, om den kæmpe (og helt istandsatte) isolerede gård vi kunne bo på, hvilke restauranter jeg kunne tænke mig at vi skulle prøve, og alt sådan noget. I ved, bare sådan hvad man forestiller sig om sin fremtid.

Hr. Mand havde ikke sagt noget, så jeg tænkte, at jeg da også gerne ville høre hvad han havde af ønsker for fremtiden, så jeg spurgte ham ad …

doev1
…men jeg må indrømme, at hans svar kom noget bag på mig. Faktisk, så var det slet ikke det svar jeg havde forventet, og han havde faktisk kun ET ønske …

doev2
Men selvom han har nogle virkelig underlige ønsker for fremtiden, helt forskellige fra mine, så elsker jeg ham stadigvæk meget højt. Måske er det fordi vi er så forskellige, at vi på en måde passer så godt sammen. Det må jeg prøve at snakke med ham om i aften når han går i seng.

6 thoughts on “Når man ikke har de samme ønsker for fremtiden …

  1. Ja, sådan er der så meget…. *griner*. Jeg ville ønske, jeg havde, ham jeg elsker til bare at gå i seng, og som jeg kunne værdsætte og kysse på. Så måtte han såmænd gerne ønske han var døv indimellem, og det er jeg helt sikker på, at han ville. Tak for smil på læben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *