Er jeg den eneste der #11

 • Har det stramt med at se de mænd i øjnene der kommer for at tømme vores septiktank? Specielt efter de har tømt den?
 • Har en naturlig gave for at falde og gøre noget virkelig dramatisk ud af det? Den anden dag stod jeg lige på hovedet over en kasse oppe i butikken med en glasvase i hånden og slæbte efterfølgende mit forslåede korpus hen til telefonen og ringede til Hr. Mand og skreg “DU ER NØDT TIL AT KOMME …JEG ER FALDET OG DER ER BLOD OVER DET HELE!!!” ned i røret. Men altså, der var virkelig meget blod!!! Det skulle bare vise sig at det hele stammede fra verdens mindste sår på lillefingeren.
 • Har det bedst hvis jeg når alle ugens opgaver om mandagen, og derfor stresser hele mandagen og i virkeligheden så ikke engang når det der bare skulle ordnes mandag?
 • Ikke kan lade være med at blive en lille-bitte smule skadefro indeni når den bagerste i den 100 meter lange kø i Netto pludselig vælter frem, skubber alle til side og kaster sine varer op på kassebåndet i en lukket kasse fordi hun ser en kassemedarbejder gå derom? Men som bare skulle hente noget han ikke selv havde i sin kasse som var åben?
 • Egentlig bare gerne vil have efterår og vinter? Sådan nu? Når sommeren nu kun skulle bestå af regnvejr, myg og fluer, så er jeg egentlig ligeglad med de her dage med lidt sol (og dermed 10.000 nye fluer og myg) og 16 graders varme. Hvad fanden skal jeg bruge det til?? Giv mig ild i brændeovnen, æbleskiver og uldsokker i stedet!
 • I går aftes spiste et halvt glad Nutella med en ske, fordi der fandtes en ske og et halvt glas Nutella? Hey, jeg må godt, jeg faldt faktisk i fredags!!!
 • Ikke helt fatter at jeg bliver 38 om 3 uger??? hvad fanden sker der??? stop tiden!!!
 • Har prøvet at sige noget virkelig upassende til sin hund når man er træt? F.eks. …”Årrrh, min lille pusse-nusse … pusse-nusse-tudse … pusse-nusse-tudse-kusse”? (nej? Så har jeg heller ikke)

9 thoughts on “Er jeg den eneste der #11

 1. Det er da altid noget, at du råber ind i telefonen hvad der er sket! Jeg er mere typen, der hikster så voldsomt når der er sket noget, at jeg slet ikke kan tale, og derfor tror min bedre halvdel at samtlige arvinger er omkommet ved en tragisk hændelse. Det er ret upraktisk skulle jeg hilse og sige!…

 2. Altså nu har vi godt nok ingen hunde men *nogen* har sådan et knap så pænt sprog nogengange så ham der den 2-årige nogen er mor til tror det hedder “kussekone”… og ja, han siger det også ude blandt andre…. Så… ja…

 3. Har ikke lige hund, men har ved flere lejligheder kaldt min søn for en lille bøsse, jeg kunne åbenbart ikke bestemme mig for om han var en basse eller en bølle 🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *