Er jeg den eneste der #12

fullsizerender-4

 • Ikke er helt sikker på om jeg har vildt god smag eller selv producerer vildt kedelige varer når folk kommer ind i butikken og er mere interesseret i at købe de ting jeg bruger som pynt (som elgen herover) end i mine varer?
 • Har fået af vide at jeg er ældre end jeg er så mange gange, at jeg selv er begyndt at tro på det? Jeg fylder 38 den 18. oktober, og Hr. Mand bliver ved med at sige, at jeg bliver 40. Så det er jeg også selv kommet til at sige nu, når folk spørger hvor gammel jeg bliver. Jeg skal altså holde op med at hoppe på alt hvad den mand fortæller mig.
 • Har prøvet at flytte en lille-bitte webshop fra én platform til en anden. Jeg troede det tog en time eller to. Jeg troede forkert. Det tog en uge. Hej hej deadlines på alle mulige opgaver.
 • Har allermest brug for at bruge penge i de måneder hvor man ingen har? Jeg vil have vinterjakke og vinterstøvler. I stedet har jeg gummistøvler med huller i og en alt for tynd jakke, der er iøvrigt er gået i stykker. Har også brug for brænde og fyringsolie. Hvorfor får man aldrig tilbudt det som betaling for sponsorerede indlæg? Jeg vil da gerne teste 6 paller brænde. Ingen problem, I ringer bare, Jem & Fix, Silvan, osv. Og ASOS, I må gerne pille mig af mailinglisten.
 • Har en mand der mener at grøntsager og fisk er noget Fanden har skabt? I går skulle Hr. Mand arbejde sent (bare rolig, jeg forlangte foto-dokumentation aftenen igennem for at være sikker på at han ikke havde en affære med sin ikke-eksisterende sekretær), og jeg gik BANANAS i broccoli og laks. Og avocado.
 • Lige pt. har en stor-savlende Golden Retriever liggende ved siden af mig? Den lille hund har ikke spist sin aftensmad op, og er faldet i søvn ude i køkkenet ved siden af madskålen. Santhos (vores Golden Retriever) kunne højst sandsynligt spise den lille hund i to mundfulde, men han er røvbange for, at hun skal slå ham ihjel (han er generelt lidt nervøs af sig), så nu ligger han bare og savler på min fod og stirrer længselsfuldt ud i køkkenet.
 • Har læst debatindlægget om hende eleven der næsten var lige ved at måtte spise kold kødsovs fordi lærerne ikke ville have at hun og nogle andre elever brugte lærenes mikrobølgeovn til at varme deres mad i. Jeg gider ikke engang komme ind på hvor heldigt et liv man alligevel har når det eneste der kan få en til at skrive et debatindlæg er om at spise kold kødsovs (så hovsa, nu kom jeg nok ind på det alligevel), men jeg kom til at tænke på dengang jeg selv gik i folkeskole. Der var hverken mikrobølgeovn eller køleskab. Puha, hvor har man spist man lunkne madpakker, altså.
 • Lige har indset, at det sidste punkt ikke bare fik mig til at lyde som om jeg rent faktisk fylder 40, men nærmere det dobbelte?

4 thoughts on “Er jeg den eneste der #12

 1. Jeg er “kun” 26, og vi havde heller ikke køleskab eller mikroovn på skolen i sin tid, men jeg elskede mine kolde(/lunkne) spaghetti med kødsovs-rester. Jeg fik sådan lyst til at sparke den 15-årige pige relativt hårdt i røven efter at have læst det “debatindlæg”!

  1. Hahaha 😉 Altså, jeg tænker lidt at hun er 15 år, så forhåbentlig kommer der et tidspunkt hvor hun indser at der måske er andre ting i verden der er større end kold kødsovs. Forhåbentlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *