En slags servicemeddelelse om en slags servicemeddelelse

Jeg er blevet ligesom Hr. Mand

I sidste uge havde jeg fødselsdag. Jeg blev 38 år. Hr. Mand var 38 år dengang vi mødte hinanden.
Dét fik mig til at tænke over, hvor meget man egentlig begynder at minde om hinanden når man har kendt hinanden længe. For eksempel med hensyn til fødselsdage.

Hr. Mand HADER at have fødselsdag …
foedselsdag1
Altså, han kan godt lide kage og sådan noget, men han er bare ikke glad for at være i centrum og at alt drejer sig om ham, og at folk bruger penge på at give ham gaver.
Sådan har jeg ikke altid været, engang kunne jeg godt lide at få opmærksomhed og gaver, men med årene er jeg nok blevet mere som Hr. Mand end jeg lige havde regnet med. Nu kan jeg faktisk heller ikke længere lide at være i centrum og alt sådan noget, jeg er begyndt at være fuldstændig som Hr. Mand på dét punkt …
foedselsdag2-1
I virkeligheden kan jeg også bedre lide at være sådan lidt mindre opmærksomhedskrævende, for det er jo faktisk ikke et særligt flatterende karaktertræk.FØLG LIVE FRA LOLLAND PÅ: FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
BESØG MIN BUTIK

4 kommentarer

 • Helle

  Tillykke med fødselsdagen …🎂🌹 en gang om året må du da have lov til at være i centrum, det er da den vigtigste dag i dit liv ,….nyd det. 🎂🎁🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Åh! …hvor du er du skarp…..tillykke med fødselsdagen . Nyd det …du har hele livet foran dig. Mange fødselsdage hvor du er i centrum…..en dag om året har du da lov til at være i centrum. Det er jo den vigtigste dag i dit liv ….tænk på det. 😘🍷🇩🇰🎂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Ha ha:-)
  Et stort tillykke med de 38 smukke år:-)
  Nyd efteråret med Hr.mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina Henneberg

  Du er simpelthen så morsom. Jeg kan gang på gang virkelig identificere mig med dig. Hvor er der bare meget sandhed i de små situationer du illustrerer 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En slags servicemeddelelse om en slags servicemeddelelse