Hr. Mand syntes, at jeg sagtens kan nå at gå flere skridt.

For ca. en uge siden, måske en dag mere end en uge siden, der gav Hr. Mand mig sådan et ur som kan tælle hvor mange skridt man går.
Jeg kan nemlig godt lide at tælle dem, men først så blev jeg træt af at tælle dem i hovedet, og så fandt jeg ud af at min telefon automatisk talte dem, men jeg glemmer tit at gå rundt med min telefon hele tiden, og ved I hvad? Den tæller kun de skridt man tager når man har den med!

Jeg er meget, meget glad for uret, og jeg går med det hele tiden, så det kan tælle alle mine skridt. Jeg prøver tit at huske hvor mange skridt jeg har taget til hver ting jeg har gjort, så ved jeg ligesom hvor mange skridt der f.eks. er når jeg skal over og hente brænde eller hvis jeg går en bestemt rute når jeg går med hundene, så hvis jeg mangler nogle skridt op til de 10.000, så ved jeg hvad jeg lige kan gøre for at nå det.
Heldigvis er Hr. Mand RIGTIGT glad for at høre om det …

torsdag-1
…så derfor fortæller jeg ham rigtigt meget om det. For det er som om hans ansigtsudtryk nærmest tigger mig om at fortælle ham endnu mere om det.
Men så skete der det den anden dag, lige inden vi skulle i seng, at jeg opdagede at jeg stadig manglede at gå en masse skridt, så jeg gik i gang med at remse alle de skridt jeg havde gået op for Hr. Mand …

torsdag-2
torsdag-3
…jeg var lidt fortvivlet over ikke at have nået dagens 10.000 skridt og var bange for at det ville påvirke min statistik, men så sagde Hr. Mand, at han da sagtens mente, at jeg kunne nå at tage alle de ekstra skridt, selvom der manglede næsten 2500 skridt!
torsdag-4
torsdag-5
Han sagde godt nok ikke hvilket andet sted det var jeg skulle gå hen. Men det var meget sødt at han kunne mærke, at jeg ville være meget, meget ked af det hvis jeg nu var gået i seng uden at nå mine 10.000 skridt .

 

2 thoughts on “Hr. Mand syntes, at jeg sagtens kan nå at gå flere skridt.

  1. Ha ha !
    Du kan tage ham i hånden og gå rundt om Lolland:-)
    Men det er faktisk en fin opfindelse, sådant et tælleur.
    Aften hilsner.

  2. Åh, hvor er det sjovt! Jeg kan SÅ tydeligt kende den situation- selvom jeg ikke tæller skridt. Jeg cykler til arbejde, og min kæreste elsker at høre om de små variationer i min tid- og ikke mindst hvad de skyldes. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *