Hr. Mand syntes, at min måde at meditere på var 'forkert' ...

Gratis julekort

Hvert eneste år tænker jeg at NU skal jeg huske at trykke julekort. Og hvert eneste år kommer der 1000 ting i vejen og jeg bliver først færdige til at kunne have dem klar til tryk når folk for længst er færdige med at sende julekort ud.
Men i år har jeg lavet to forskellige – et med pindsvin og et med et gammelt motiv der altid har været meningen skulle bruges til at lave et julekort, og så kan I selv printe dem ud (på jo tykkere papir jo bedre) og folde dem 🙂

Jeg har lavet dem i A6 størrelse som foldekort, så de skal blot klippes over på midten af A4-papiret, så har du to julekort. Motiverne der er på forsiden ser sådan her ud 🙂

julekort-1
julekort-2

Og de kan hentes lige her: PINDSVIN  — LIVE FRA LOLLAND

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hr. Mand syntes, at min måde at meditere på var 'forkert' ...