Gratis julekort

Hvert eneste år tænker jeg at NU skal jeg huske at trykke julekort. Og hvert eneste år kommer der 1000 ting i vejen og jeg bliver først færdige til at kunne have dem klar til tryk når folk for længst er færdige med at sende julekort ud.
Men i år har jeg lavet to forskellige – et med pindsvin og et med et gammelt motiv der altid har været meningen skulle bruges til at lave et julekort, og så kan I selv printe dem ud (på jo tykkere papir jo bedre) og folde dem 🙂

Jeg har lavet dem i A6 størrelse som foldekort, så de skal blot klippes over på midten af A4-papiret, så har du to julekort. Motiverne der er på forsiden ser sådan her ud 🙂

julekort-1
julekort-2

Og de kan hentes lige her: PINDSVIN  — LIVE FRA LOLLAND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *