2017 vs. 2018

Ingen blogger med respekt for sig selv lader en chance som et nyt år forpasse uden at fortælle læserne sådan i store træk om hvordan året der gik var og hvad planerne er for det nye år. Jeg har selv travet alle indlæggene igennem hos alle mine yndlingsbloggere, og kan konkludere at deres 2017 var væsentligt mere begivenhedsrigt end mit, og at deres planer for 2018 er noget mere vilde end mine. Faktisk var det en forbavsende kort liste jeg kunne komme op med af ting der var sket der var så store at det ikke bare var nok at jeg havde skrevet om dem én gang, men at de simpelthen skulle gentages i en slags nytårs-kavalakade.
Jeg lavede jo et indlæg med de ti mest læste og populære indlæg på bloggen i løbet af 2017, men siger det egentlig sådan rigtigt noget om hvordan livet har været i 2017? Nå, men her er listen jeg kunne komme op med.

1: Vi mistede to af vores hunde. Jeg savner dem stadig. Hver dag. Og hver dag er jeg bange for at de resterende 3 dratter om.
2: Jeg åbnede min lille butik. Det har været sjovt, og jeg elsker at gå og dimse den deroppe og snakke med dem der kommer forbi.
3: Jeg var med i Go’ Morgen Danmark, hvilket gjorde at mit hoved voksede til dobbelt størrelse fordi det måtte betyde, at nu var jeg virkelig berømt. Da jeg to timer efter landede hjemme på gården og skulle tørre hundetis op følte jeg mig ikke så berømt.
4: Jeg skrev og tegnede en ny bog (som udkommer på et eller andet tidspunkt i år)
5: Vi fik en ny tørretumbler.

Til gengæld blev 2017 året hvor jeg – for nok 10. gang – tænkte, at jeg ikke kunne få min lille tegnevirksomhed ordenligt op og køre, og jeg nok var nødt til at finde et deltidsjob ved siden af. Engnag håndterede jeg de perioder virkelig dårligt …

nytaar-3
…men med tiden er jeg blevet meget bedre til lige at tælle til 10 inden jeg tror, at hele verden er gået under …
nytaar-2
nytaar-3

…og knapt nok havde jeg nået at udgive indlægget, før det væltede ind med tegneopgaver. Så Nu tror vi på det lidt igen. Måske går det hele alligevel.

i 2018 sker der dog lidt nyt på bloggen. Udover at jeg har brugt alt for meget tid på at lave en ny header (med roer på! Ha!), så flytter bloggen til februar væk fra Bloggers Delight igen. Det betyder at I ikke får reklame-lussinger hvis I læser med fra en computer og hvis i læser med fra mobilen, så betyder det vist egentlig ikke den store ændring.
I stedet for alle pop-up reklamerne har jeg fra februar sagt ja til nogle samarbejder, så der vil komme en lille smule sponsorerede indlæg ind imellem. Altså, det bliver kun ting jeg selv synes er sjovt og som passer ind, så det bliver altså ikke sådan en strøm af …

nytaar-1Til gengæld betaler den slags indlæg noget mere end endeløse pop-up reklamer, hvilket betyder at jeg kan ‘købe’ mig noget tid til at tegne mere til bloggen og sige nej til nogle andre ting, så det føles som den rigtige beslutning.

I 2018 er der heller ingen hunde der bliver syge og skal aflives, det har vi nemlig aftalt. Altså, jeg sagde ‘I må KUN spise de her kiks hvis I lover at blive hængende til mindst 2019’ og så spiste de alle 3 deres kiks, så det ser jeg som en aftale.

Nå, men sådan helt seriøst. 1000 tak fordi I gider læse med her. Og fordi I altid skriver søde ting og fordi I ikke har noget imod at jeg krammer jer til det bliver akavet når jeg møder jer ude i det rigtige liv. I er awesomme!

 

13 thoughts on “2017 vs. 2018

 1. Fantastiske betragtninger hele vejen igennem; jeg er særligt vild med den nye tørretumbler ❤️ – den slags peaks matcher min tilværelse til fulde. Altså bortset fra at jeg ikke ejer en tørretumbler, but you get the point!

  1. Jeg elsker virkelig også den tørretumbler. Det er sådan en fra et møntvaskeri. Den er gigantisk (og bor derfor i vores lade), men alt bliver tørt på 15 minutter!

 2. Det med tørretumbleren forstår jeg SÅ godt! Alle de år jeg boede hjemme på gården skulle vi IKKE have sådan en synes mor, for det var spild af dit og dat og vi kunne jo bare hænge det ud. Jeg havde så kun tre par bukser hvis jeg var heldig, så det der med at nå at tørre dem var en evig kamp! Da jeg flyttede hjemmefra og selv kunne bestemme at jeg skulle eje sådan en fantastisk maskine var jeg helt oppe og køre! Mega fed opfindelse. Og ja, så fik min mor jo også en efter jeg flyttede😂😂👌 men det er virkelig optur!

  1. Hahaha! Årh, hvor jeg kender det! Når det er sommer er det ok, kan også godt lide sådan duften af nyvasket tøj der har hængt til tørre udenfor, men her om vinteren er det møgirriterende! Det fede ved denne her er, at det er en min svigerfar har fundte brugt møgbilligt (200 kr!) – det er sådan en møntvaskeri-en som han har fixet. Ligemeget hvor meget dy fylder i den, så er det tørt på 15 min, haha. Den er dog nødt til at stå i vores lade, for den er gigantisk.

 3. Glæder mig til at følge med i 2018

  Og tørretumbler er fantastisk…. var jeg mega glad, det ikke sjovt at tørre tøj i en lille lejlighed på et foldestativ…. men er vild med at jeg nu har have og kan tørre tøj ude når vejret tillader.

  De begge ønsker for et godt nytår, med sunde hunde

  1. Uh, det kender jeg godt. Om sommeren (når det danske vejr ellers arter sig) tørrer jeg også det hele udenfor. Der er næsten ikke noget dejligere end nyvasket sengetøj der har hængt og småblafret på tørresnoren hele dagen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *