Havde brugt halvanden time på at sætte hår og tage make up på …

ti

…det var som om han havde forventet et andet resultat med al den tid jeg havde brugt.

9 thoughts on “Havde brugt halvanden time på at sætte hår og tage make up på …

 1. Service-info: De sidste par dage har jeg ikke kunnet se hele overskriften på dine fine indlæg, og så misser jeg jo pointen 😉
  (Læser med via Bloglovin app på 12’9” iPad Pro)

   1. Jeg læser via hjemmesiden på tlf og kan heller ikke læse hele overskriften (men det får mig jo så til at klikke ind og se resten… Hæhæ). Tog screenshot, men kan jo ikke poste billedet her (havde jeg lige glemt, det er jo ikke Facebook…)

    1. Altså… Det jeg prøvede at skrive var, at det er teksten på billedet, jeg ikke kan læse helt.. (suk for trætte hjerner, der lige kun dur til at stene serier…….. 😉)

     1. Jeg tror det er fordi den ‘skærer’ billedet så det passer til nogle bestemte mål ude på forsiden – vil jeg tro, uden at jeg på nogen måde skal vide mig for sikker 😂😂😂

 2. Mystisk Trine. Jeg læser fra appen via iPhone og jeg har intet problem med at se overskriften 😊 måske du opfatter …. som værende at der mangler noget tekst, men det er jo noget Live fra Lolland selv gør med vilje 😉

  1. Det kan selvfølgelig være at det er de der ‘…’ der driller, men jeg tænker, at hvis hun kun har oplevet det indenfor de sidste par dage kan det nok ikke være det. Jeg har længe lavet indlæggene sådan.

   1. Nope, det sker også hos mig, når mit apparat står på højkant. Vender jeg min iPad om, får jeg hele teksten med. Ellers fik jeg her kun følgende med (inkl …): “Havde brugt halvanden time på at sætte hår og tage …”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *