Konkurrence

Skulle låne Hr. Mands telefon og kom til at kigge på hans opkaldsliste …

dragen1

dragen-2

…det var virkelig underligt, for jeg stod slet ikke på listen over nogen han havde modtaget opkald fra. jeg har i tidernes morgen kodet mig selv ind som Verdens Sødeste Kæreste i hans telefonbog, og hende var der slet ikke nogle opkald fra! Desværre havde Hr. Mand ingen forklaring på hvordan det kunne være, og pludselig skulle han også et eller andet vigtigt, han skyndte sig i hvert fald ud af døren.

1 kommentar

  • Sara

    Jeg tillader mig lige at stille et spørgsmål hér, selvom det har absolut ingen tilknytning til de ovenstående tegninger – jeg vidste bare ikke lige hvor jeg ellers skulle stille det. 🙈

    Jeg læste nemlig det hyggelige interview med dig inde på C and the city-bloggen. I den forbindelse bed jeg mærke i, at du siger at dig og hr. mand har absolut ingen fælles interesser, men stadig finder på ting at lave sammen. Men hvad laver i så sammen – er det muligt at få nogle eksempler? Min kæreste og jeg har det nemlig på nøjagtig samme måde, og jeg kunne godt bruge lidt ny inspiration til noget vi kan lave sammen til trods for forskellige interesser. ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence