Dengang jeg næsten vandt over Hr. Mand i Trivial Pursuit

Hvis Hr. Mand selv skal sige det, så er han nok den der er den klogeste herhjemme på gården. Hvis man spørger hvem den næst klogeste er, så kigger han over på vores Golden Retriever. Men okay, han er også virkelig klog, han kan bære et viskestykke i lang tid uden at tabe det, men helt ærligt, det kan jeg da for det meste også!

Jeg synes faktisk at der er lidt irriterende at Hr. Mand er klogere end mig. Mest fordi jeg faktisk selv synes, at jeg egentlig er ret klog. Jeg ledte derfor efter en måde hvor jeg kunne få vished om at jeg kunne være klogere end Hr. Mand, og den eneste måde jeg kunne komme i tanke om var at spille Trivial Pursuit. Det eneste problem med dén løsning er, at Hr. Mand ikke gider spille spil. Men det fandt jeg en løsning på. Jeg lod bare være med at fortælle ham at vi spillede Trivial Pursuit. Så jeg begyndte bare at stille ham alle mulige spørgsmål om alting, helt uden han vidste at vi faktisk var i gang med et spil om hvem af os der var klogest.


Det var lidt irriterende, at jeg ikke selv skulle svare på nogle spørgsmål, men på den måde svarede jeg jo heller ikke forkert på nogle spørgsmål og var så sådan set allerede foran Hr. Mand i point.

Til sidst var det dog som om han enten blev lidt træt af at skulle svare på alle de spørgsmål, eller måske havde regnet ud at der var ugler i mosen. Så han sagde …

…men ved I hvad? det er faktisk overhovedet ikke særligt sjovt, for Google kan svare rigtigt på alle spørgsmålene.

Så nu tror jeg bare jeg må nøjes med at være den tredje klogeste her på gården. Jeg håber ikke, at de to andre hunde også lærer at bære rundt på viskestykker.

2 thoughts on “Dengang jeg næsten vandt over Hr. Mand i Trivial Pursuit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *