Følte mig lidt royal …

I lang tid havde Hr. Mand været virkelig irriterende og ikke særlig kæreste-agtig, altså f.eks. syntes han at jeg godt selv kunne hente brænde ind når han ikke var hjemme og sådan nogle helt urimelige ting. Så en dag sagde jeg til ham, at jeg faktisk syntes, at han var heldig at have en kæreste der var så sød som mig, og at han jo faktisk burde behandle mig som en prinsesse …

I et stykke tid så han lidt forvirret ud …

Indtil han endelig sagde:

Årh, manner! jeg blev helt vildt glad og følte mig MEGA kongelig. Jeg ved godt, at det normalt hedder ‘Deres Kongelige Højhed’, men jeg tænker at det kunne Hr. Mand nok bare ikke lige huske. Det var dejligt, at han på den måde kunne få mig til at føle mig som en fin dame, lige præcis som en prinsesse er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *