Slanketjips & Guldkarameller

Sikke en sommer indtil videre! I virkeligheden var jeg virkelig træt af den, jeg fik endelig fjernet min galdeblære og kom hjem samme dag, men 4 dage efter røg jeg på hospitalet igen i en uges tid på grund af infektion, hvor de opererede mig 3 gange yderligere for at fjerne det, og hvis jeg har været fuld af selvmedlidenhed og nederenhed over hele det her forløb, så toppede det i hvert den uge.
Nu er det halvanden uge siden jeg kom hjem igen, og alt vokser fint sammen og jeg får det bedre og bedre og kan mere og mere hver dag, så nu ser jeg frem til at tilbringe resten af sommeren uden flere ture på hospitalet (nu kan der da vel for pokker vel heller ikke gå mere galt?)

Midt i al min elendighed havde jeg næsten glemt alt om den lille sorte, slankebog jeg skrev sidste år. Jeg troede faktisk også først at den ville være færdig senere, men pludselig fik jeg af vide, at nu var den færdig og til salg! Det er jo helt vildt. Jeg blev simpelthen så glad, det var det bedste der kunne ske ovenpå sådan en omgang. Den 11. august skal jeg til møde ovre på forlaget i Jylland, og der tager jeg en stak bøger med hjem til de af jer der gerne vil købe den og have en lille tegning eller hilsen i. Derfor kan man købe den lige her i min lille webshop, men den skal så købes senest den 10/8 hvis du vil have en hilsen eller en tegning i. Jeg elsker at lave dem, og der er et note-felt i betalingsfeltet hvor i meget gerne må skrive hvis I har specielle ønsker til en hilsen eller tegning, så vil jeg gøre mit allerbedste for at klare det!

Lidt om bogen:

Vægt og kropsidealer har både hele mit liv og her på bloggen været emner der har fyldt meget. Da jeg havde skrevet og tegnet denne her lille bog om min åndssvage evige kamp med/mod-vægten, alle de mærkelige slankeråd jeg har prøvet gennem tiden, osv. kunne jeg godt se, at det var jo simpelthen for dumt. Så slutningen af bogen er faktisk mest af alt et huskeråd til mig selv.

Forlaget har skrevet om bogen:

Dette er bogen verden har ventet på!
Kristina Rickens humoristiske beskrivelse og udfordringer med badevægten og hang til søde dager, er også en økologisk guide til alle os andre. Med sund og nærende humor kommer man altid længst. Livet er en dans på guldkarameller!
Kristina Ricken er kendt for sin humoristiske vinkel på dagliglivet på sin hjemmeside “Live fra Lolland”.

 

One thought on “Slanketjips & Guldkarameller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *