Havde svært ved at sove om natten …

Hele sommeren har jeg haft svært ved at sove om natten. Jeg vågnede 100 gange i løbet af natten og igen ligeså snart solen stod op. Derfor fik jeg anbefalet at købe sådan en sovemaske, så det altid var mørkt når jeg åbnede mine øjne, så jeg købte glad sådan en med hjem en dag …

“Gad vide hvordan man ser ud med sådan en på”, jeg og tog masken på og kiggede mig i spejlet …

…men det var mærkeligt, for lige præcis som jeg tog den på gik strømmen eller sådan noget. Der blev i hvert fald helt mørkt. Heldigvis blev det lyst igen da jeg tog masken af, så hvis det var et strømproblem var det i hvert fald hurtigt blevet løst igen. Men jeg fandt aldrig ud af hvordan jeg så ud med masken på.

2 thoughts on “Havde svært ved at sove om natten …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *