KOM GRATIS TIL AWESOME TEGNESERIEFESTIVAL I ÅRHUS I WEEKENDEN!

Fra Art Bubble i Horsens for to år siden i Horsens hvor jeg delte signeringsbord med søde Ida Gantriis som jeg siden har delt bord med igen og igen, og i weekenden sidder vi også begge og signerer hos Forlaget Fabel)

I denne her weekend afholdes der Art Bubble i DOKK1 i Århus. Der kommer sindssygt mange awesomme og seje og kendte tegnemennesker, og det er helt gratis at komme ind og hilse på dem alle sammen. Det er 4. gang jeg har fået lov at være med, og det plejer at være SÅ hyggeligt, og det er sådan et sted der er plads til alle. Om du er hardcore tegneserie-nørd eller bare lidt nysgerrig på det hele, så kom og kig, det er slet ikke sådan noget formelt noget hvor du skal viske hemmelige kodeord og kunne nævne alle figurer i Anders And for at komme ind. Jeg sidder både lørdag og søndag og signerer hos mit forlag (Fabel) ad flere omgange, og jeg ville blive SÅ glad hvis du kom hen og hilste på. Jeg kommer dog tit til at kramme på folk, så tag dig lidt i agt, haha.

Du kan altid få en lille doodle hvis du køber en bog eller hvis du har en lille notesbog eller lidt papir med, ellers har jeg (og vist også alle de andre, haha) lidt papir liggede. Ellers sælger jeg bøger, postkort og lidt håndtegninger.

Du kan læse meget mere om festivalen og programmet lige her, så er du et sted i omegnen i weekenden, så kig endelig forbi. I aften sætter jeg først kursen mod Skælskør hvor jeg sover hos mine forældre, så jeg sparer lidt tid på turen i morgen, hvor jeg tidligt sætter mig ind i min bil og kører helt alene til Århus, så jeg er klar til at sidde og hilse på!

Vi ses – håber jeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *