Tilflytterne

Der er sket noget mega awesomt! Jeg har fået en stribe på folketidende.dk!
Jeg er simpelthen så glad for det, for jeg har altid syntes, at det kunne være sjovt at lave noget mere lokalt. Altså, ikke sådan at det hele skal handle om roer og sådan, men det er rart at kunne bruge alle de vittigheder der har bygget sig op i hovedet siden jeg selv flyttede herned for 6 år siden til noget.
Vi har kaldt striben for ‘Tilflytterne’ og den handler om et par i 30’erne der netop er flyttet til Sydhavsøerne med deres børn og, og indtil videre kommer der en ny stribe op på Folketidendes hjemmeside hver onsdag.

Den første stribe kom op i går, og I har taget så pænt imod den, så jeg håber også, at I kan lide de næste der kommer. Jeg har prøvet at blande det lidt, så jer der ikke har prøvet at køre 40 km bag en traktor med roer på, også kan se det sjove i de fleste af dem.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *