Julemarked

I år har jeg skruet lidt ned for mængden af julemarkeder jeg har en stand på til ét enkelt. Og det ligger endda den første weekend i december, så det betyder, at jeg selv har resten af december til at gå og kigge på andre folks juleting, det bliver så hyggeligt!

I weekenden er der julemarked på Middelaldercentret i Nykøbing Falster og der har jeg en stand inde i hallen hvor jeg lørdag og søndag vil stå og forsøge at sælge nogle postkort, plakater og bøger. Jeg har nogle ting med der ikke længere findes i webshoppen, som vil være sat ret meget på tilbud 🙂

Det er simpelthen sådan et hyggeligt sted (jeg havde også en stand deroppe forrige år, og der er masser af andre ting at kigge på også udover standene. Så kig forbi, hvis du er i området! Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt meget!
Du kan læse mere om julemarkedet på Facebook lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *