Tak for i år <3

Så er 2018 efterhånden ved at være slut, og som den meget korrekte, originale og rigtige blogger jeg er, så er det naturligvis tid til et tilbageblik på året der er gået.

Ca. 80 indlæg blev det til på bloggen i år, det er lidt mindre end jeg plejer, men 2018 har også på mange måder været et lidt hektisk år, med en hel masse på arbejdsfronten, og så ca. 3 måneder hvor jeg nærmest var ude af stand til at foretage mig noget som helst på grund af sygdom og alt for mange operationer. Den sidste del er heldigvis overstået nu, men på arbejdsfronten er der stadig travlt, og min lille tegnevirksomhed kører bedre end nogensinde før.

i 2018 har bloggen haft næsten 700.000 visninger, på trods af at antallet af indlæg har været væsentlig færre end de foregående år, og hvor er det vildt, altså. Altså, jeg ved godt der findes andre blogs der nærmest har så mange sidevisninger hver eneste dag, men her fra den gamle gård, der virker det altså stadig helt vildt at der er så mange der ser på noget jeg laver.

De 3 mest populære indlæg i år har været:

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

2018 blev også året hvor jeg lavede denne her bog, som jeg faktisk er blevet rigtig glad for, og som der er blevet taget så fint imod. I forbindelse med udgivelsen af bogen var jeg også gæst på art-bubble i Århus i september og havde den sjoveste weekend med alle de andre søde tegne-mennesker.

Nu vil jeg nyde årets sidste dage (og det næste års første dage) med min søde mand og mine 3 bedste venner herhjemme, inden hverdagen igen begynder. Takket værd jer, er jeg dog ret vild med min hverdag. 

Rigtig godt nytår til jer alle sammen <3

8 thoughts on “Tak for i år <3

 1. Tak for i år, det er altid rart at se dig tegne og skrive:-)
  Jeg synes du gør det godt og 700.000 er så flot!
  Rigtig godt 2019 uden sygdom og andet bøvl, men fyldt med lykke og fremgang!

 2. Står op om “morgenen” pil lige dig selv ned engang 🙂

  2018 blev året hvor:

  Kl 11 = morgen
  Chokolade i rigelige mængder = sense kost
  Rødby = rådhuspladsen
  4 hunde = slet ikke skruk eller bare crazy dog woman 🙂

  1. Jeg har lidt svært ved at forstå din noget usammenhængende kommentar, men måske den er sjov hvis den giver mening?
   Jeg står op kl. 05 hver morgen når min kæreste kører på arbejde, det vil jeg umiddelbart da kalde morgen 😀
   Vi har ikke 4 hunde, Vi har 3. Vi har haft 5, det er dog kun den ene jeg har sørget for, de 4 andre bragte min kæreste med ind i forholdet. Om han har været skruk dengang han fik dem skal jeg ikke kunne sige 😀 Og du kalder mig bare crazy dog woman alt det du lyster 😀 Jeg har lidt svært ved at finde ud af hvornår jeg har kaldt chokolade for sense-kost eller sammenlignet Rødby med Rådhuspladsen og forstår heller ikke rigtigt hvordan det hører til i en kommentar som jeg gætter på skal tolkes fornærmende, men simpelthen er så dårligt formuleret at det er umuligt at gennemskue hvad pointen i den er. Så – kom gerne tilbage og omformuler din kommentar til noget der er til at forstå. Indtil du kan det, så ville jeg passe på med at bede andre om at pille sig selv ned 😉
   PS: om jeg så sov til kl. 11, åd 4 kilo chokolade om dagen, var mega skruk og alt muligt andet, så husk på, at mit liv stadig er så meget federe end dit, at det er dig der sidder og kommenterer og bruger tid på min blog, ikke omvendt.

   God nytår <3

 3. Tusind tak for endnu et år med gode og sjove tegninger. Jeg blev også opereret i år, men kom noget nemmere igennem det end dig- det har dog stadig fyldt. Rigtig godt nytår, Kristina!

   1. Jeg fik fjernet en ENORM cyste på min ene æggestok. Operationen i sig selv var faktisk ret udramatisk – men månederne op til var noget stressende, da min gynækolog var nervøs for, at cysten spontant ville dreje om sig selv, hvilket kan være ret farligt. (SLET ikke stressende at rejse til USA uden rejseforsikring i den periode…). Jeg har tidligere fået fjernet min blindtarm, men den operation gik helt galt, så jeg var ret nervøs for at skulle opereres igen. Da jeg først var opereret, har der dog ikke været mere bøvl. Folk har været nervøse for min æggestok, men så har jeg kunnet fortælle dem, at jeg blev steriliseret i samme omgang – og det plejer at lukke munden på dem. 😀

    Ingenting sammenlignet med dig, dog. Sikke en omgang du var igennem. Man bliver helt underlig i hovedet af det. 🙁

    1. Ej, gud! Hvor forfærdeligt! Var du ikke mega nervøs? Jeg ville meget nødigt skulle opereres dernede i den region, bare tanken om det :/
     Mit var jo kun irriterende fordi det blev ved og ved, normalt er det vist ikke så omfattende at skille sig af med sin galdeblære.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *