En ny butik

Lige siden jeg lukkede min gamle webshop har jeg arbejdet på en plan for at lave en ny og forbedret én af slagsen, og efter flere måneders arbejde er den nu endelig klar! Jeg har glædet mig sådan til den blev klar, og selvom det har krævet lidt sene aftener og weekendarbejde, så har det alligevel været så sjovt at starte på en frisk! Du finder den nye butik lige her, og frem til den 31/7 er der 10% rabat på hele webshoppen for at fejre åbningen af den <3 (rabatten fratrækkes automatisk ved kassen, der er ingen kode eller noget der skal indtastes). Der er en masse nye prints, der er krus, der er bogmærker og stickers! Et af de nye prints er dette, som jeg lavede fordi jeg selv syntes, at det var en af de sjovere striber 😉

Månedens tilbud

Hver måned kommer der til at være et specielt tilbud eller et print eller andet der kun laves i et begrænset oplag. Resten af juli plus hele august kan du få disse 3 kvadratiske prints til bare 45,- (de koster 20,- pr- stk- ellers)

Invitationer og andre bestillinger

Det er sikkert de færreste der ved det, men af en eller anden grund bliver jeg ofte spurgt om at lave illustrationer til bryllupsinvitationer, fødselsdagsinvitationer, osv. Det er aldrig rigtigt noget jeg har reklameret med, at jeg lavede, men nu er der også kommet mulighed for at læse om og bestille den slags via webshoppen. Til efteråret kommer der endnu flere muligheder, samt nogle invitationer man selv kan udfylde, og jeg er simpelthen så glad for at have det hele samlet på ét sted nu. Det er lidt den samme følelse som når man rydder op derhjemme og så sorterer alt og sætter det hele på plads igen på en ny måde. SÅ tilfredsstillende, altså 😀

Din egen hilsen!

Som noget nyt er nogle af printsne lavet med skrivbare bagsider. Det er ikke dem alle, da det koster noget ekstra at få det lavet, men de her to som jeg selv synes egner sig så fint til et lille kort, dem kan man også bruge til at skrive en lille hilsen bagpå

Hvis bagsiden er skrivbar står det altid inde på beskrivelsen af selve produktet 😀

Du kan se resten af udvalget i butikken lige her <3https://livefralolland.myshopify.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *