Lydbøger <3

(reklame)

Jeg SLUGER lydbøger for tiden! Det startede på vores ferie i sommers hvor jeg tegnede et abonnement hos Mofibo (reklamelink) og fik 14 dages gratis prøvetid og jeg har fortsat abonnementet efter vi kom hjem. Jeg hører lydbøger mens jeg arbejder, mens jeg går tur, mens jeg gør rent, mens jeg træner og om aftenen inden jeg skal sove.

Jeg har fået øjnene op for danske forfattere som Thomas Korsgaard, Leonora Christina Skov og så har jeg også hørt Marens bøger, og de har alle været helt fantastiske. Derudover har jeg læst e-bøger derinde om tegneri, mad og træning.

Jeg har specielt været SÅ glad for Leonora Christina Skov og Thomas Korsgaards bøger. De er indtalt af forfatterne selv, og jeg synes det giver noget helt andet til historierne. De bliver fortalt på lige præcis den måde de er ment.

Lige nu (frem til 1/11) kan du få 30 dages gratis prøvetid hos Mofibo, der er ingen binding, så det kan opsiges til hver en tid.

I næste uge skal vi en uge til Tyrkiet, og mon ikke der også ryger et par lydbøger ind mens vi ligger ved poolen. Jeg har allerede udfyldt min ‘boghylde’ hos Mofibo godt op, i hvert fald (og 4 timers flyvetid hver vej, det glæder jeg mig næsten til nu)

(dette indlæg indeholder reklamelinks til Mofibo. Det koster ikke dig ekstra at bruge disse links, men de gør, at jeg får en lille procentdel af salget)

2 thoughts on “Lydbøger <3

  1. Jeg er også kæmpe fan! Og er oplæseren god, giver det en helt fantastisk dimension – “Britt-Marie var her” er min topfavorit indenfor genren, netop af den grund. Ham der læser den op, er så underspillet morsom og helt fantastisk til toneleje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *