Black Friday

Du finder desværre ingen vilde tilbud i min lille webshop her i weekenden. I stedet har jeg besluttet at give 50% af salget i de her dage (fra fredag til og med mandag) til foreningen Græske Hunde, som en lille hjælp til foder og dyrlægeregninger her vinteren over, hvor alt er lukket og mange af dyrene er sat på gaden efter turisterne er rejst hjem.

Ønsker du ikke at købe noget, så kan du sagtens også bare donere direkte til Græske Hunde på Mobile Pay nummer 88483

Køber du for over 150,- får du fri fragt til din nærmeste pakkeshop, og køber du for over 250,- sender jeg en lille A5 håndtegning med til dig som tak fra mig (og dyrene 😉 Handler du for over 250,- senest mandag kl. 23.59 modtager du en mail fra mig tirsdag angående ønsker til din håndtegning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *