Skabeloner, rutiner og lege til jer seje mennesker der passer jeres børn hjemme.

I weekenden har jeg sammen med seje Jernmor lavet et lille sæt med skema og daglige aktiviteter og rutiner der måske kan være en hjælp for nogle af jer, der passer jeres børn hjemme i disse dage. Sættet indeholder et skema, og så er der ark med aktiviteter, lege og rutiner.
Meningen er, at du printer skema og rutiner, lege og aktiviteter ud og så er det ellers klippe/klistre tid. Hvordan I bruger sættet, om I har forskellige skemaer til rutiner og leg, et skema til hvert barn, osv. er helt op til jer.

Det er Jernmor der har fodret mig med ideerne til lege, rutiner og aktiviteter, og så har jeg forsøgt at lave en lille tegning til hver ting 🙂
Du kan hente de forskellige ark i pdf. og printe dem ud her, og ovre hos Jernmor finder du forklaring og inspiration til legene 🙂

(jeg ved, at det kan være svært, at få plads til mange af de små tegninger pr. dag, det blev lidt kompromisset, så tegningerne stadig havde en størrelse, hvor man kunne se hvad de skulle forestille :D)

2 thoughts on “Skabeloner, rutiner og lege til jer seje mennesker der passer jeres børn hjemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *