CV

Jeg har arbejdet som selvstændig illustrator og stribetegner siden 2014. Udover Live fra Lolland, der er min egen lille hovedsageligt webbaserede tegneserie der handler om mig selv og mit eget liv har jeg haft en lang række andre jobs, både faste stribejobs og freelance på forskellige projekter.Mangler din virksomhed en illustrator til en opgave og kan du lide min streg? Så send mig en mail på hej@livefralolland.dk og hør hvad jeg kan hjælpe jer med.


Stribejobs

Fra 2014-2016 havde jeg en fast stribe i FEMINA der hed ‘Betty – og alle de kvinder, hun er’ der handlede om Betty og hendes liv. Figuren blev skabt i samarbejde med FEMINA . Striben udkom ugenligt i FEMINA og figuren havde desuden sin egen Instagramkonto som vi også lavede indhold til.


Fra 2016 har jeg haft en fast stribe hos Hendes Verden. Serien kører nu på fjerde år og har pt. ingen slutdato. Striben finder man hver uge i Hendes Verden og handler om figuren Sally, der ligesom figuren i FEMINA er lavet og tilpasset, så hun og hendes interesser falder indenfor Hendes Verdens målgruppe.


Fra oktober 2018 til januar 2020 har jeg desuden haft en ugentlig digital stribe hos Folketidende der hed ‘Tilflytterne’ som var tilpasset målgruppen på deres digitale platforme.


For tiden leverer jeg også to månedlige striber til virksomheden Green Mind der reparerer og sælger brugt elektronik.

Udpluk af andre opgaver:

i 2016 lavede jeg en figur samt en række striber med figuren til en kampagne for Region Sjælland. Kampagnen skulle få flere kvinder til at tage imod invitationen til screening for livmoderhalskræft og figuren og stiberne var at finde på alle regionens sygehuse, biblioteker, apoteker, lægehuse og figurerer også på alle invitationer til screening for livmoderhalskræft.


i 2018 har jeg for Lolland Kommune tegnet en række striber til en bosætningskampagne der skulle oplyse om fordelene ved at vælge at bosætte sig på Sydhavsøerne i stedet for hovedstaden.


Jeg har leveret en lang række illustrationer til Dansk Center for ICDP der bliver brugt som hjælpemidler indenfor børnepsykologi.


Jeg har illustreret bøger for andre forlag, blandt andet Forlaget Hovedland og Forlaget FADL.


Live fra Lolland

Live fra Lolland er min webcomic, baseret på mit eget og min kærestes liv på en gård på Lolland. Serien har kørt siden 2013 og består af omkring 900 striber. I begyndelsen handlede den mest om hvilken omvæltning der er at flytte fra en 2-værelses på Nørrebro i København til en kæmpe gård langt ude på landet, men som årene er gået, er den blevet mere ‘dagligdags’. Udover webserien der både findes i blogform og på Instagram, så har jeg også udgivet 3 bøger med figurerne. Mine bøger udkommer på Forlaget Fabel.