OM LIVE FRA LOLLAND

Live fra Lolland er tegnet af mig, Kristina, og handler om mig og min kæreste, Hr. Mand. Alt sammen tegnet her fra vores gård på Lolland.

Jeg er 40 år, og har de sidste 6 år har jeg arbejdet som selvstændig illustrator og stribetegner, og har, blandt andet, en ugentlig stribe i Hendes Verden. Derudover har jeg tidligere haft en ugentlig stribe i FEMINA og så har jeg min egen webcomic, Live fra Lolland, som også har kastet 3 bøger af sig.

Jeg har tegnet kampagner for Region Sjælland, Guldborgsund Kommune, Lolland Kommune og illustreret bøger for blandt andet Forlaget FADL og Hovedland. Jeg har tegnet et hav af bryllupsinvitationer, striber til nyhedsbreve, logoer og alt derimellem!

i 2019 var jeg nomineret til en Claus Deleuranpris som årets bedste danske tegneserieforfatter.

Når jeg ikke arbejder, så leder jeg efter dyr der gider blive klappet, ser helt ufattelig meget Netflix, læser, rejser, bager eller forsøger at få orden på vores gigantiske baghave.

Hvis du vil læse mere om hvad jeg har lavet, eller overvejer du at hyre mig til en opgave, så tag et kig på mit CV

Det er ikke tilladt at bruge materiale fra bloggen uden aftale. For en god ordens skyld skal jeg også nævne, at det udelukkende er til velgørende formål at jeg låner tegninger ud uden beregning.