fullsizerender-2

Jeg hedder Kristina, er 37 år og det er mig der er inde i damen med den lyserøde kjole her på siden.

Indtil 2012 boede jeg i København og havde et ganske almindeligt kontorjob. På mit ganske almindelig kontorjob mødte jeg Hr. Mand (som er ham i den blå ‘kjole’ her på siden) som lige var flyttet fra en forstad i København og havde købt en kæmpestor gård til ham og hans 4 hunde på Lolland. Da vi blev kærester flyttede jeg så herned på gården, og efter et halvt års pendleri og i erkendelse af at jeg var sindsygt træt af mit job, sagde jeg op og begyndte at læse.

Jeg har blogget i 10 år, men det var først da jeg begyndte at læse jeg fik rigtig tid til det. Til gengæld havde jeg aldrig tegnet før, men en dag i 2013 begyndte jeg på det, og nu er det det jeg lever af. Det er helt vildt fantastisk.

Jeg tegnede striben “Betty – og alle de kvinder, hun er” hver uge i Femina fra juni 2014 – oktober 2015.
I januar 2016 startede min nye stribe ‘Sally’ i Hendes Verden, som stadig kører i dag.

Jeg har selv udgivet to bøger med en kæmpe hjælp fra en hulens masse crowdfundere der tilsammen skrabede lige omkring 55.000 kr. sammen til at få trykt bøgerne for. Bøgerne er totalt udsolgt, men hvem ved om der snart kommer en lille ny 😉

Jeg har tegnet striber til en kampagne for Region Sjælland for at få flere kvinder til at tage mod tilbuddet om at blive screenet for livmoderhalskræft.

Bloggen her har mellem 20.000-30.000 sidevisninger om månenden.

Vil du hyre mig til at holde foredrag, lave tegninger eller striber for dig eller andre arbejdsrelaterede ting, så send en mail til hej@livefralolland.dk

Du kan købe Live fra Lolland-stuff i min webshop (hvor jeg også sælger andre plakater og håndtegninger jeg har lavet.

Live fra Lolland kan følges på:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

TAK fordi du læser med og på den måde er med til at jeg nu kan få lov til at leve af det jeg elsker at lave <3