Den ansigtets fejlfri tone

Innovationer inden for den kosmetiske sfære står ikke stille, og det populære Lancome-mærke lancerede for nylig det fantastiske DreamTone-ansigtskorrektorserum på markedet, som hjælper med at skjule eksterne ufuldkommenheder i huden, sorte pletter og endda aldersspotter. Øjeblikkeligt bliver huden glat, ensartet og ser sund og strålende ud. Tusinder af heldige mennesker over hele verden har allerede været i stand til at sætte pris på effekten af ​​en virkelig unik formel for middelet. At opdatere ansigtets tone og gøre det mere perfekt i dag er ganske realistisk og vigtigst af alt - at vælge dit eget & quot; våben & quot ;.

Årets længe ventede opdagelse

Den meget effektive serumkorrektor Dream Tone gør hudtonen upåklagelig, mens den forbliver helt usynlig. Efter at have foretaget dybdegående undersøgelser af strukturen af ​​alderspletter på molekylært niveau, identificerede forskere 3 hovedalderprofiler såvel som deres største problemer og nogle nuancer. Ifølge deres konklusion afslørede en svag plet i lys hud en øget tendens til rødme, i mørk hud - en problematisk jordagtig hudfarve og i mørk hud - en grå hud. Korrektorserum oprettes for at eliminere disse problemer i komplekset.

Serumbase

Værktøjet korrigerer samtidigt aldersflekker, ufuldkommen hudfarve samt heterogen tone. Unikke reflekterende perlemorpartikler udjævner let hudfarve, velegnet til en af ​​pigmentprofilerne. En cocktail af lyserøde og kobberpigmenter giver huden en ensartet tone, og lysspredende partikler skaber et gennemsigtigt lag, hvorved tonen bliver mere ren og usynlig.

Serumfarveindstillinger

Lancme DreamTone-serum med en korrigerende effekt præsenteres i tre versioner. Desuden blev hver af dem udviklet under hensyntagen til de individuelle egenskaber og behov for en eller anden type pigmentering. Absolut alle tre varianter af produktet har en let struktur, indeholder ikke farvestoffer og andre konserveringsmidler, og vigtigst af alt absorberes hurtigt og giver straks en følelse af lethed og friskhed i ansigtet. Effekten mærkes efter første brug, og om en uge vil det ses, hvordan hudfarven udjævner og får en sund farve. Efter en måned forsvinder alderspletter, og andre ufuldkommenheder forsvinder. Med regelmæssig brug af korrektionen kan du med sikkerhed lette din makeup-taske ved at fjerne ineffektive korrektorer og toner med en tæt struktur fra den.

Lancme serumkorrektion vil hjælpe dig med at føle dig smuk uden at bruge et ton makeup. På trods af de relativt høje omkostninger, vil resultatet overgå sig selv og redde kvinder fra konstante bekymringer og nogle komplekser omkring ufuldkommenheder i ansigtets hud. Speak on video chat when it is convenient and necessary for you! New word "chat": what's the point? Choose video chat and chat! Dear guests, we present to Your attention girl cams in which You can chat with strangers. On this site You will find the most popular video chats of Ukraine, Russia, USA, Germany, France and other countries.