Kærlighed afhængighed

Problemet med kærlighedsafhængighed er ret almindeligt i vores tid, og selvom piger oftest falder i det på grund af deres overdreven følelsesmæssighed, lykkes nogle mænd at falde i denne fælde. Hovedårsagerne til dette problem er vores usikkerhed, frygt for at miste en elsket, eller måske en eller anden svaghed - at blive forelsket, en person bliver meget knyttet til genstanden for hans lidenskab, og det sker ofte, at hans tilknytning udvikler sig til en patologisk afhængighed.

Det er blevet bemærket, at folk ikke fuldt ud kan nyde livet, hvis deres ”halvdel” ikke er i nærheden, bliver fraværende og ikke samlet, får mindre glæde af tidligere behagelige ting, er meget let følelsesmæssigt udmattet, hans tanker vender konstant tilbage til sin partner, uanset hvad han gør. Følelsen af, at de blev forelsket i en anden, ødelægger langsomt folk indefra, nærer deres jalousi og frygt, løsner deres nerver. Dette adskiller den fra ægte kærlighed - en gensidig følelse, der bringer positive følelser, følelser af komfort og fred.

Du kan forstå, at vi er forelsket af følgende grunde: En person er ofte irriteret, følelsesmæssigt ustabil, jaloux uden grund, og sommetider opfinder den bevidst, viser ikke nogen interesse for andre mennesker eller endda bevidst undgår dem. Krænkeligheder forekommer ofte med en elsket, hvis initiativtager han oftest er, hvilket tydeligvis ikke forbedrer den overordnede situation.

Som regel er begyndelsen på sådan ”kærlighed” meget turbulent - eufori, meget stærke følelser, møder med en partner bringer en masse glæde, op til det punkt, at en person begynder at begå skøre handlinger, som han aldrig ville have besluttet før. Med tiden bliver sensationerne kedelige, og personen begynder allerede at gå glip af det, han har - han er konstant i forventning om et møde, men når han er sammen, oplever han uklar skuffelse, han har et behov for at forbedre sig, skifte partner. Det ser ud til for en mand, at hvis hans “halvdel” ændrer sig, vil han føle sig bedre, men som regel, jo mere vi prøver at genindspille eller ændre en anden, desto stærkere modstår han, og som et resultat gentager han sig mindre. På dette stadium manifesteres negative følelser og følelser aktivt hos mennesker: frygt for tab, jalousi, skyld, vrede, hævn, fortvivlelse og skuffelse.

Desværre er det meget vanskeligt at slippe af med denne ulykke. Nogle gange, hvis du er heldig, for at fuldstændigt befri dig selv fra en så smertefuld afhængighed, er det nok for folk at indse, at denne følelse overhovedet ikke er kærlighed, men snarere en alvorlig "sygdom", og de begynder langsomt men sikkert at komme til deres sans. Wow! World of Tanks Invite Code is for players who want to enjoy the game with their friends.