Sen fødeaktivitet, risici

I øjeblikket beslutter kvinder i stigende grad at få en baby, som er forbundet med deres aktive livsstil. I gamle tider blev en kvinde betragtet som senfødt, hvis graviditet indtraf efter 20 år, i det tyvende århundrede - efter 24 år, og nu betragtes graviditet sent i graviditeten efter 35 år. Og selv om fødslen af ​​et barn for en kvinde i enhver fødealder er normen, overvejer stadig kvinder, der bliver gravide efter 40 år, alvorligt om de skal føde. Når alt kommer til alt er graviditet og fødsel allerede en stor byrde for en kvindes krop, og med alderen øges sandsynligheden for komplikationer. Selvfølgelig er der den anden side af mønten - glæden ved moderskabet, kroppen bliver yngre, og kvinden føler sig mere attraktiv, ældre børn er allerede hjælpere, deres økonomiske situation er stabil.
Du skal dog nøje gøre dig bekendt med de risici, der er forbundet med undfangelse i voksen alder:
- I denne alder forekommer toksikose meget oftere. Derudover er sædvanligvis sen toksikose, dvs. i andet, tredje trimester, som truer hypertension, ødemer.
- Med stigende alder øges sandsynligheden for for tidligt ophør af graviditet. I denne henseende skal kvinder meget ofte observere sengeleje.
- risikoen for forværring af kroniske sygdomme øges, hvilket fører til placentabruktion og som et resultat til spontanabort. I denne henseende skal en kvinde konstant overvåges af læger.
- hos kvinder efter 40 manifesterer gravid diabetes sig 3 gange oftere end efter 30 år.
- Der er en høj risiko for at tillade graviditet ved kejsersnit. Operationen udføres under generel anæstesi.
Ovenstående vedrører den fremtidige mors helbred, men sundheden for den fremtidige baby skal også overvejes.
Så risikoen for din baby i den sene graviditet:
- babyen fødes for tidligt, hvilket vil påvirke hans immunitet og tilpasning til miljøet;
- selv ved rettidig fødsel kan babyen fødes med lav vægt, hvilket kræver særlige forhold;
- på grund af aldersrelateret aldring af kimceller øges chancen for at få en baby med kromosomale abnormiteter (Downs syndrom);
- på grund af abnormiteter i placenta kan intrauterin dannelse af fosteret blive forsinket, hvilket efter fødslen af ​​et barn vil påvirke dets vækst og udvikling.
 Fødsel af en baby er altid en spændende, glad og længe ventet begivenhed, men for en kvinde i voksen alder er det også en følelse af ungdom. For at blive en ung og lykkelig mor efter 40, skal du tænke nøje igennem din beslutning og for at eliminere risikoen, foretage alle undersøgelser i tide og lytte til din læbs anbefalinger!
 Risikoforebyggelse:
- konsultation med en læge på stadium af graviditetsplanlægning, informere lægen om dine kroniske sygdomme, foretage en genetisk analyse for at bestemme barnets disponering for forskellige sygdomme;
- hvis graviditet forekommer, skal du overvåges af en specialist, tage blod- og urinprøver til tiden;
- udfør ultralyd (11-12 uger - kromosomale abnormiteter, 18-20 uger - barnets muskuloskeletale system).
Når du har hentet en charmerende baby, glemmer du al frygt og bekymring og vil nyde det længe ventede moderskab! Forresten, hvis du beslutter at købe Propecia i Sverige derzko.wordpress.com er det tid til at bruge vores link. Proscar kan også sælges til overkommelige priser.