Drømme-date

 

Jeg virker måske ikke altid sådan, men jeg kan faktisk godt lide romantik. Ikke at min kæreste skal komme med store kærlighedserklæringer hver dag, men jeg synes det er rart, at man gør nogle små ting for hinanden i hverdagen, for ligesom at vise, at man sætter pris på hinanden. Det synes jeg er romantisk.

tv17
Herhjemme kan det dog godt slå fejl indimellem…

tv18

Den anden dag så jeg på Viaplay et program der hed Drømme Date. Det lød sødt, syntes jeg. Når jeg forestiller mig en drømme-date, så tænker jeg, at det er sådan noget med at man får blomster, god vin og har det rigtig dejligt sammen med en man rigtig godt kan lide..

tv19

Så jeg satte mig til at se programmet. Først skulle man møde de 3 kvinder der skulle kæmpe om samme mand.

tv15

..først troede jeg, at de var i familie fordi de lignede hinanden så meget, men det var de åbenbart ikke. Men de havde mange af de samme interesser. Både at få taget nøgenbilleder, og de virkede også til at have en fælles interesse for at afblege deres hår og hive deres bryster op af deres kjoler. Hvordan skulle den heldige mand dog kunne vælge?
Så kom han ind, aftenens hovedperson:

tv10
Først tænkte jeg, at han måske var sådan en retarderet mand der var faret vild. Men det var åbenbart den rigtige. Og kvinde-panelet lød til at være enige om, at han var en honey.

tv15
Der måtte være noget galt med mig. For jeg kunne ikke se det. Måske var jeg bare forkert placeret i forhold til fjernsynet?

tv4 tv5 tv6 tv7 tv8 tv9
..men det hjalp slet ikke. Jeg kunne slet ikke se hvor flot han var. Men han måtte være noget af en guldklump. I hvert fald virkede kvindepanelet meget begejstrede hver gang han åbnede munden
tv13

Damerne var enige: Manden var en dejlig steg, han virkede sjov og klog og havde hjertet på rette sted. Det endte også med, at manden valgte en af damerne til at vinde. Og man fik også lov til at se et klip fra deres drømme-date

tv20
Bagefter havde jeg ikke lyst til at se et afsnit mere. For det ville bare minde mig om hvor lidt forstand jeg åbenbart har på at være romantisk. Og den slags romantik de har inde i fjernsynet tror jeg slet ikke vi er klar til herhjemme..
tv22

4 thoughts on “Drømme-date

  1. Haha, har næsten lyst til at se det afsnit, har dog ikke noget fjernsyn. Tror også min kæreste vil glo på mig som om jeg lige er undsluppet den lukkede hvis jeg er “romantisk” på den måde som du beskrev i programmet. Tak for dagens gode grin.

  2. Jeg håber at de fleste normale mænd ville have svært ved at tage det seriøst 😉 Og mange tak!

Comments are closed.