Har fået et fint tilbud!

Forleden dag da jeg tjekkede min mailbox, så lå der sådan et fint tilbud fra en meget frisk, ung mand der havde sin egen virksomhed. I følge mailen tænkte han i nye, kreative måder at få solgt sit produkt på. Lad os bare, sådan helt grebet ud af den blå luft, sige at manden solgte et produkt der kan underholde børn.
Da alt sådan noget med SEO og linkudveksling er lidt svært at forstå, så har jeg prøvet at tegne mandens fine tilbud i et andet scenarie som måske er lidt nemmere at forholde sig til, men essensen er sådan set det samme.

Så prøv at forestil jer, at i stedet for bloggen, så kom I alle og besøgte min (altså helt fiktive) butik hvor jeg lavede potter af ler. En dag kommer der så en mand ind i butikken. Lad os bare igen, helt grebet ud af den blå luft, sige at denne her mand tilfældigvis havde en virksomhed der solgte et produkt der kan underholde børn.
smart1
smart2

smart3

smart7

smart6

smart4

smart8
Jeg endte med at takke nej til tilbuddet, men var ekstremt glad for at han havde valgt at bruge ordet ‘samarbejde’ i sin mail. Ellers kunne man jo godt gå hen og tro at han ville have mig til at lave en hel dags gratis arbejde og derefter bruge min blog som sin egen personlige reklamesøjle, uden at det kom andre end ham selv til gode.

19 thoughts on “Har fået et fint tilbud!

 1. Åh, er altså SÅ glad for jeg fandt dig.
  Eller din blog forstås.
  Gode grin kan man ikke få for mange af.

 2. Hold nu fast, hvor findes der mange mærkelige mennesker!! Udover at din historie bragte smilet frem, så er det da sørgeligt, at der findes den slags typer … håber den næste han vil “samarbejde” med også gennemskuer ham!

 3. Hahhhaaaa, det endnu sjovere, nu hvor det er potter af ler. Jeebus, der er mange der vil have mig til at liiige designe noget. Hvis jeg giver dem en pris, så skriver de sært nok ikke tilbage.

 4. Haha, da jeg så det første billede tænkte jeg straks; hr. Mand er da blevet skidegod til det der med at være entusiastisk når du viser ham noget 🙂 det var så ikke hr. Mand…. Men klogt valgt mht den friske unge mand.

 5. Jeg laver potter af ler. Der er mange der gerne liige vil have lavet en lille ting, f.eks. en hundemad- og -vandskål formet som et kødben som de har set i en webbutik på nettet, eller lige hælde lidt ler ud i en form til en bagesten, som de ellers synes er alt for dyr i butikkerne…

  Ordet “liige” er sjovt nok altid i spil. Jeg fortæller dem, at “liige” er død.

  1. Åhh kender alt for godt til disse “liiiige-mennesker” desværre findes der mange af dem i min ellers dejlige svigerfamilie, kan du ikke liiiige ligge de her 7 bukser op, og skifte lynlåsen i den her jakke og syg den her trøje ind? Det er altså ikke bare liiiiige! Kan få helt ondt i hoved over at de ikke ser noget galt i det.

  2. Hahaha! Ej, hvor er det sjovt at du laver potter af ler. Og efter jeg skrev den sætning, så var jeg lige inde og kigge på din side, hold nu kæft nogle pæne ting du laver! Når min bog engang har solgt 8 millioner eksemplar, så kommer jeg til at shoppe mig fattig i det (må hellere lige få lavet taget, gulve, lofter, osv. først. Men BAGEFTER!)

 6. Jeg fik på et tidspunkt et tilbud om et “samarbejde”, hvor jeg kunne udlodde gavekort på 100 kr til en webshop i en konkurrence til mine læsere. Sagen var bare den, at alt i webshoppen kostede minimum 500 kr… Jeg takkede også meget pænt nej tak.

  1. Ja, det er jo nok endnu værre derovre. Men mit indtryk er også, at der florerer meget af den slags i det danske blogland.

 7. Ha, ha, ha – OMG, der fik jeg lige begyndt min mandag med et GODT grin. Hold nu K. en naiv mand! Men går den, så går den, Ik 😉 Godt gået af dig og PS.: tror du vil være totalt awesome pottemager!

Comments are closed.