Verden er uretfærdig!

I dag blev de nominerede til årets Pingpris offentliggjort. Da jeg så det, skyndte jeg mig straks ind for at tjekke de nominerede til Årets danske Nettegneserie. I virkeligheden synes jeg, at det da var lidt underligt at de ikke i det mindste havde sendt mig en mail så man lige var lidt forberedt. Det er jo lidt pinligt at resten af verden opdager at man er nomineret inden man selv opdager det, ikke.

Først scrollede jeg hurtigt igennem alt andet. Så så jeg at både Maren og Stine var nomineret til Årets danske nettegneserie, og jeg blev helt vildt glad ..
ping1“Hvilken ære”, tænkte jeg. Sådan at være nomineret med dem man selv ser vildt meget op til. Men jeg havde ikke set mit eget navn endnu ..
ping2men pludselig, så var der ikke flere nominerede i kategorien. Det var virkelig underligt, tænkte jeg
ping3Men der måtte naturligvis være en god forklaring. For helt ærligt. Jeg har 522 likes på Facebook. Ved de slet ikke hvem jeg er?!?
Men så gik det op for mig ..
ping4Selvfølgelig. Og selvom jeg først blev lidt sur på mig selv, så syntes jeg faktisk mest at det var deres skyld
ping5 ping6 ping7
Så nu sidder jeg her og bøder for andres manglende kompetencer, og selvom jeg stadig synes at det er lidt unfair, så har jeg nu bedøvet mig selv med så mange chokoladeskildpadder, at jeg er sikker på at det nok mest er dem og ikke den manglende nominering der har givet mavepine. Det var da altid noget at jeg ikke allerede havde forestillet mig hvilken lyserød kjole jeg skulle have på til den fine prisuddeling, eller at jeg ville sætte håret i sådan en lidt pjusket knold med et par enkelte totter der stak ud hist og her. Eller at jeg ville tage tage mine højhælede støvletter med den fine lynlås på. Eller at jeg ville tage en fin cardigan på hvis det var lidt køligt, i stedet for min blazer, for Hr. Mand siger, at jeg ser meget business-agtig ud i den. Ja, det var vel nok godt at man ikke havde forestillet sig alt det.

( .. og når jeg er færdig med at ynke, så vil jeg heppe helt vildt på Maren og Stine. Det må sgu blive en af de seje tegnedamer der vinder)

8 thoughts on “Verden er uretfærdig!

  1. Er du sikker på at dit internet ikke har været nede LOL. Nå spøg til side, det er godt at man glæde sig på andres vegne. Jeg håber bestemt også at en de tegnedamer vinder.

  2. De er også sjove de to damer, men det er dig jeg sidder på en sydhavsø og tjekker her i ferien, så bare klø på 😉
    🙂 Rikke fra hvorsvaerterdetlige.dk

  3. Aj, nu må du ikke være for hård ved dem. Bloggen blev faktisk væk for mig – indtil i dag!!!! (Indsæt jubel) – da du skiftede adresse. Og jeg synes ellers jeg er rimelig god til at Google.

    1. Hahaha! Jeg har tilgivet dem 😉 Ja, jeg var lige lidt hemmelig et stykker tid da jeg skiftede adresse. Havde lige brug for at trække mig lidt væk, men nu er alt godt igen. Velkommen tilbage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *