Det er jo bare fordi jeg ser på den lyse side, ikke?

I dag er Hr. Mand taget tilbage på arbejde efter knapt to ugers ferie. Og det er bestemt ikke fordi jeg har ikke har nydt at have ham herhjemme hele tiden. Problemet er bare, at når mænd er hjemme, så giver det altså utroligt meget ekstra rengøringsarbejde. Der er både en ekstra kaffekop der skal vaskes op, man bliver nødt til at støvsuge to gange om dagen (én gang pr. person der opholder sig i boligen, sådan er reglerne), vaske gulv hver dag, i stedet for hveranden dag, og så er der også to skriveborde der skal tørres af 3-4 gange om dagen i stedet for kun et enkelt.
Altså, det er jo ikke fordi jeg sådan lider af rengøringsvanvid eller noget, men Hr. Mand stiller tit dumme spørgsmål om det nu også er nødvendigt at gøre rent hele tiden. Ja, faktisk gør han lidt nar af det. Så det er faktisk lidt dejligt, at han nu er taget tilbage på arbejdet ..
rent

8 thoughts on “Det er jo bare fordi jeg ser på den lyse side, ikke?

 1. Hahaha, måske også lige i overkanten ;-). Vi er to mennesker og fire katte, og der bliver bestemt ikke hverken støvsuget eller vasket gulv hver eneste dag, så kunne jeg jo ikke bestille andet =-O:-D

 2. Ah haha, hvor er du sød – og selv om jeg ikke gør rent nær så ofte som dig, kan jeg snildt sætte mig ind i situationen. Skøn tegning at afslutte ugen på 😀
  Ha’ en rigtig god weekend!

  1. Neeeeej … men på den anden side, så har jeg heldigvis også et virkelig usundt forhold til chokoladeskildpadder og cola, så det opvejer fint det andet!

 3. Hvis du kommer herhjem, så skal jeg nok forlade lejligheden i et par timer. Så er der ingen til at kommentere din rengøring, og du behøver kun at støvsuge for en person… (Hvilket stadig er meget bedre en min 1/4 persons-støvsugning).

  Tror, jeg er med Ducky her… Men der er som nævnt en dødsbeskidt treværelses på Amager med dit navn på! 🙂

  1. Hahaha! Det skal altså lige siges, at min rengøringsvanvid også stammer lidt fra at have 4 store hunde der fælder og slæber jord ind og ud hele dagen. Der skal ikke så meget til før det ser ud som om her ikke har været gjort rent i en uge 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *