Hvordan jeg havde det, da debuterende forfatter Jacob Rosendal, nævnte min blog i et interview på Kommunikationsforum …

in1 in2 in3 in4Interviewet kan læses her 🙂

13 thoughts on “Hvordan jeg havde det, da debuterende forfatter Jacob Rosendal, nævnte min blog i et interview på Kommunikationsforum …

  1. Hahahaha 🙂 Nej, det tør jeg da ikke! Så skriver han sikkert bare noget tilbage som jeg heller ikke forstår :/

  1. Hej Camilla 🙂

   Det er ikke fordi han snakker om min blog, som sådan 🙂 Han siger bare noget i stil med, at hvis man keder så i Udkantsdanmark, så laver man jo bare en blog der hedder Live fra Lolland 🙂

 1. Hej Kristina – dum forfatter her! Jeg har vist fortjent “interviewet” ovenfor, men faktisk synes jeg, at du har en fin blog, lidt Maren Uthaug i farver i provinsen (og mere tekst). Tanken var at bruge dig som et neutralt eksempel, men sådan virker det måske ikke. Jeg kommer selv fra Ribe i den nederste udkantsdel af Jylland, og hvis nettet havde eksisteret dengang jeg boede der, så havde jeg sikkert også haft en blog.

  1. Haha, jeg synes bestemt ikke det var fordi du var dum. Selvom jeg ikke helt forstod på interviewet om holdningen var sådan lidt at bloggere var for meget, eller om det var fint at vi findes, så synes jeg stadig er det var ret awesomsk at se at du kendte min blog. Jeg er meget nem at imponere på den måde 🙂

 2. Haha, det gav heller ikke just mening for mig. Hvis det var en fornærmelse, var den pakket raffineret ind i volapyk 🙂 (og jeg fik 13 i mit universitetsspeciale og har lige læst 30 svære fagfaglige sider amerikansk forskning til godnatlæsning, nånå) 🙂 Men al presse er bedre end ingen presse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *