Det er også underligt at det bare sådan kan forsvinde …

Sidst vi var i Tyskland havde vi købt nogle Ritter Sport med nougat til Hr. Mand. Det var kun til Hr. Mand, for jeg kan faktisk slet ikke lide Ritter Sport med nougat. Vi havde gemt dem i skuffen, men pludselig en dag ville Hr. Mand til at spise det og så var det væk. Så han spurgte mig om jeg vidste hvor det var henne …

chokolade…det er altså også underligt at det bare sådan kan forsvinde på den måde.

Det værste var næsten at han lød helt mistroisk. Som om han måske troede, at jeg kunne have fundet på at spise hans chokolade.

 

One thought on “Det er også underligt at det bare sådan kan forsvinde …

  1. Som du vist selv sagde, så er chokolade med appelsin/nougat/nødder jo også chokolade… 😉
    Men jeg har i øvrigt også erfaret, at særligt tysk chokolade har det med at forsvinde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *