Tak til 4.a!

 

 

I dag har jeg haft en hel fantastisk formiddag hos 4.a på Nørre Alslev Skole. Planen var vist egentlig at jeg skulle fortælle dem noget om at tegne, men de flotte tegninger eleverne selv havde lavet overgik helt hvad jeg havde kunnet lære dem.
Generelt er jeg jo lidt bange for børn (og specielt alt deres ærlighed), så det var lidt af en udfordring jeg havde givet mig selv da jeg i sin tid sagde ja til at kigge forbi i forbindelse med at eleverne skulle lære noget om tegneserier og striber. Faktisk, så tror jeg aldrig, at jeg har været så nervøs før. Men enten har jeg taget fejl, ellers er 4.a i hvert fald et pragteksemplar på hvor rare, søde og dygtige børn kan være. Jeg havde lyst til at kramme helt vildt på dem alle sammen, og der var også nogle jeg helt sikkert godt kunne have smuglet med hjem til gården, men så tror jeg ikke jeg havde været velkommen igen en anden gang.

I løbet af ugen havde klassen arbejdet med tegneserier, striber, osv. Blandt andet mine. F.eks. havde de mit blogindlæg om Santhos og hans hang til at hente ting til os hængende på væggen. Og så havde de alle givet et forslag på hvad Hr. Mand og jeg ellers kunne sige i indlægget om at handle i enten Rødby, Maribo eller Nykøbing.
foto 1 foto 2

… men det bedste var de tegninger de selv havde lavet. Nogle havde tegnet striber, nogle havde tegnet figurer der kunne bruges til tegneserier. Og eleverne var så søde at lade mig få tegningerne med hjem så I alle sammen kunne se dem. Så her kommer de, klik på dem for at se dem i større format. Nogle af dem står der navn på, men ellers har jeg prøvet at se om jeg kunne huske hvem der havde lavet dem. (…og undskyld de lidt skæve indscanninger … jeg bliver aldrig gode venner med min scanner :/ )

01021401-12

 

01021401-11

 

01021401-10

 

01021401-9

01021401-7

 

01021401-6

(lavet af Olivia)

01021401-5

01021401-4

01021401-3

(Lavet af Cecilie)

01021401-2

01021401-1

01021401-8

 

…Efter jeg havde læst lidt op fra min bog, så blev der spist frokost og SÅ fik vi chokoladeskildpadder, og inden jeg gik fik jeg den fineste kurv med en hel masse fine sager i.

Mange tak til Jan og Conni og hele 4.a for en rigtig dejlig oplevelse og for at vise mig at jeg ikke skal være bange for børn. Og jeg er helt sikker på at der gemmer sig nogle fremtidige stribetegnere i mange af eleverne. Jeg håber at se meget mere til jeres tegninger i fremtiden!

 

One thought on “Tak til 4.a!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *