Jeg går jo ikke rigtigt op i den slags …

…men i går bragte Folketidende hele mit tegnede indlæg til #lollandfalsterlovestorm.

Nu er jeg jo ikke typen der går op i den slags, men jeg ville alligevel lige købe avisen, så jeg smuttede lige ind i den lokale brugs på vej hjem fra arbejde …
1

…fordi jeg ikke er typen der går op i den slags og fordi der var andre mennesker ved kassen, så ville jeg købe avisen så diskret som så muligt, så jeg ikke blev genkendt. Den slags bryder jeg mig nemlig slet, slet ikke om …
2

32

4 5 6

HELDIGVIS lod det ikke til at hverken ekspedienten eller de andre ved kassen lod mærke til, at jeg var på forsiden. Ellers var ekspedienten bare rigtig sød og lod som om at hun ikke kunne se, at det var mig, så jeg kunne gå på gaden i fred. Hun spurgte i hvert fald bare om der var andre ting jeg skulle købe. Jeg var meget lettet over at hun enten ikke kunne se at det var mig der var i avisen, eller lod som om hun ikke kunne se det …

71

 

…det var vel nok dejligt, at de ikke gjorde et stort nummer ud af det. Jeg mener, bare fordi man er på forsiden af en stor avis der udkommer i ca. 17.000 eksemplarer og også kan købes elektronisk, så skal man jo ikke blæse det helt vildt op, vel.

13 thoughts on “Jeg går jo ikke rigtigt op i den slags …

  1. Puha, heldigt at du slap for den slags opmærksomhed – det ku hurtigt blive helt ubehageligt jo! Og hey – kan man se avisen sådan online (/ku du lige lægge et lille foto op af det?)

    1. Hahaha, ja! Det ville have været afskyeligt at stå der og blive genkendt!! Jeg ved at de har sådan en app hvor man kan købe den online, men tror ikke at man kan se den på nettet :/

  2. Godt at ekspedienten var sådan en diskret type, på den måde behøvede du ikke at skynde dig ud og købe en stor hat og store solbriller for at få lidt privatliv. Enten kommer der rigtig mange kendte i den butik og ekspedienten derfor er vant til at håndtere kendisser og deres privatliv, eller også blev hun/han bare så forfjamsket over at møde en stor stjerne at hun/han gik helt i chok, men vedkommende skreg nok højt da først du var gået igen…

    1. Hahahaha! Ja, det ville være forfærdeligt. Specielt fordi at mit hoved virkelig er uegnet til hatte!!

  3. Tillykke, tillykke 🙂 Jeg gad godt at se en tegning, hvis der var alligevel én eller nogen, der genkender dig 🙂

    1. Hahaha 🙂 Det sker faktisk engang i mellem. Men HELDIGVIS sker det altid når der ikke er andre mennesker omkring, så de bliver nysgerrige og vil vide hvem jeg er 😉 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *