Lidt fra ‘Kærester 2.0’

Crowdfundingen er slut prut, og det gik jo simpelthen over al forventning, og jeg er simpelthen SÅ glad og taknemmelig!

Jeg fik en mail i går fra en sød pige der gerne ville høre om det var muligt at få signeret/doodlet i det eksemplar man køber, hvis det ikke er ‘købt’ gennem crowdfunding. Det var egentlig ikke meningen at det skulle være muligt, men jeg har nu lagt en mulighed for at forudbestille bogen ind i min webshop, så kan man, hvis man forudbestiller den igen den 24. august stadig godt nå det. Det er virkelig, virkelig ikke fordi jeg ikke gider at skrive i dem alle sammen, men jeg får ikke alle eksemplarerne hjem til mig, så jeg kan tegne i dem, da resten af bøgerne sendes ud et andet sted fra. Men jeg håber, at denne løsning er ok.

Nå, men jeg ville egentlig vise jer lidt af hvad pokker det så er for noget jeg har gået og bakset med. Bogen hedder Kærester 2.0 og handler en hel del om parforhold, og så lidt om parforhold og sociale medier. Derfor tænker jeg, at jeg vil vise jer lidt af et kapitel der handler om det sidste 🙂 – bogen er ikke korrekturlæst endnu, så slå, stave og kommafejl er ikke med i prisen 😉

Om mænd og damer og Facebook

Mange mennesker i dag kan godt lide det man kalder for ’sociale medier’ – det er sådan nogle steder på internettet hvor damer poster billeder af deres mad og mænd poster billeder af deres biler.
Både for mænd og damer er det vigtigt at folk trykker ’like’ på de ting de lægger op på de sociale medier. Det får os til at føle, at vi er noget helt særligt.

Facebook tegning 1

Det er egentlig noget lidt mærkelig noget, men det er vel ligesom dengang i gamle dage hvor man ikke havde internet, og så købte mænd f.eks. en bil eller en elefant eller noget, og så gik de hen til deres venner, som så gav dem et klap på skulderen fordi det var herresejt.
Man kan på en måde sige, at når dem man kender trykker like på det man putter op på internettet, så er det ligesom om computeren giver et klap på skulderen fra dem man kender.
Facebook tegning 2

Når man f.eks. har en profil på Facebook, så kan man skrive, hvem man er kærester med. Men hvis den person ikke er på Facebook, så kan man slet ikke skrive hvem man er kærester med, og så står der bare at man er i et forhold, og fordi alle mennesker i verden i dag er på Facebook, så ser det ud som om at man bare har opfundet at man har en kæreste, hvis ikke der står hvem man er kærester med. Alle mennesker i verden i dag er på Facebook. Undtagen Hr. Mand. Og det er jeg faktisk ret sur på ham over. For hvordan skal jeg ligesom kunne blære mig med at jeg har en kæreste, når det bare ser ud som om han slet ikke findes i virkeligheden.
Derfor har jeg tit prøvet at overtale Hr. Mand til også at være på Facebook. Men han siger altid, at det er nogle helt vildt dårlige argumenter, som jeg har …

Facebook tegning 3
Facebook tegning 4

Facebook tegning 5

Til gengæld, så synes jeg altså også at hans argumenter for ikke at være på Facebook er helt vildt dårlige. Så siger han sådanne ting som …

Facebook tegning 6
og …
Facebook tegning 7

Jeg bliver simpelthen så forskrækket når han siger sådan noget. Næsten lige så forskrækket som dengang hvor han sagde, at han hadede glasur.

Men det er som om han slet ikke forstå hvor vigtigt det er at jeg ikke ser dum ud på Facebook. Han har bare travlt med at være herreegoistisk.

Nogle gange, så kan det være, at man er venner på Facebook med både den ene og den anden som er kærester med hinanden. Så kan man rigtigt se, at det er lidt forskellige ting som man putter på Facebook, afhængigt af om man er en mand eller en dame.
F.eks. kan man se, hvis de nu har været ude og spise på en fin restaurant. Så kan det være at damens Facebook opslag ser sådan her ud:
Facebook tegning  8

Og mandens Facebook opslag ser sådan her ud:
Facebook tegning 9

Hvis ikke det var fordi man kunne læse at de var det samme sted, så kunne man faktisk godt blive i tvivl om det var det samme de lavede.
Men det er fordi der er forskel på hvad der er vigtigt for damer og hvad der er vigtigt for mænd.
For damer er det f.eks. vigtigt at alle kan se, at deres kæreste er den mest romantiske i verden. For mænd er det vigtigt at alle deres venner kan se, at han i hvert fald ikke er den mest romantiske i verden ……… “

Bogen handler også om mange ting. Om f.eks. ligestilling, forskellen på herre og dame-valuta, kommunikation i et parforhold og alt muligt andet. Jeg glæder mig SÅ meget til at sende den til jer. Igen, 1000 tak til alle jer der har været med til at søge for at der rent faktisk kommer til at være en trykt bog.

3 thoughts on “Lidt fra ‘Kærester 2.0’

  1. Iiih, nu glæder jeg mig endnu mere til at få den!! Tror i øvrigt Hr. Mand er på forkant med en trend. Lige om lidt er det herreyt det der. Liiiiige om lidt (lang tid)..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *