win-win

det store bælte 2

Er stadig i totalt ferie-mode. I går kørte Hr. Mand og jeg op og besøgte mine forældre (som havde besøg af min sødeste mormor og verdens fineste nevø) og i dag stod vi op allerede kl. 05.30 og sad et par timer i sofaen med morgenkaffen og lavede Siri i vores iPhones om til dansk, og bad hende sende sms’er til hinanden som ‘Yo Dawg’ og ‘Asshole Bitch’ som Siri oversatte fint til ‘Jo Dorthe’ og ‘as sål bit’.

Jeg har læst alle kommentarerne I har lagt til den lille konkurrence (for dælen, I var mange der ville være med!) og kan se, at stort set alle også synes at noget af det rareste der er sket i deres sommerferie har været at bruge tid med dem man holder af. Tror dog alligevel den sjoveste kommentar var den med at det mest positive der var sket var, at klamydiatesten var negativ. Jeg var helt færdig over den!

Nå, men jeg trak jo tilfældig lod og vinderen blev Christine der lagde denne kommentar:

Christine

Men jeg har slet ikke haft sommerferie endnu.. Ved dog allerede nu godt at det bedste ved min ferie bliver at se min søster igen når jeg skal besøge hende i USA. Selv om hun først flytter derover på mandag så savner jeg hende allerede lidt!

Christine, send mig din adresse på hej@livefralolland.dk, så sørger jeg for, at der ryger bog og postkort afsted til dig en af de nærmeste dage! (når jeg er kommet op fra sofaen, ehem).

Rigtig god fortsat sommer til jer alle sammen! Vi har en uge tilbage, og selvom vi har lidt praktisk der skal ordnes i denne uge, så bliver det helt sikkert stadig 80% afslapning 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *