København, here I come!

synge 3

Den 23. oktober fra 19.00 – 20.30 vil jeg komme til København og læse op af min bog, fortælle røverhistorier, og hvad vi ellers finder på. Jeg har også LFL merchendise med, som kan købes til ret billige priser (det har jeg også til Kolding og Aalborg)

Info og billetter til København finder du lige her 🙂

Husk, at jeg også er på biblioteket Nakskov den 7. oktober, på Bogforum et par timer den 7. november (dog er det ikke oplæsning og foredrag), biblioteket i Kolding den 24. november og biblioteket i Aalborg den 26. november.

Udover måske en bogreception, så kommer der ikke flere byer og datoer på her i efteråret/vinteren 🙂

Hold nu hat, hvor jeg glæder mig til at komme ud og hilse på jer alle sammen!

One thought on “København, here I come!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *