Jylland og andre awesomme ting!

Jeg har haft en dejlig, og pænt hektisk uge. Mig og mine søde forældre drog tirsdag morgen mod Kolding, hvor jeg skulle snakke på biblioteket om aftenen. På vej til Kolding var vi forbi trykkeriet og hente et ordentlig læs bøger, jeg græd nærmest af glæde da jeg så dem. Endelig var de der og var helt rigtige bøger!

Det blev en sindssygt god aften, med SÅ mange søde ‘gæster’ der kom og grinte og blev og snakkede bagefter (og havde skildpadder med!). Min gamle (altså – hun er ikke gammel, jeg har bare kendt hende længe) veninde som jeg ikke har set i 100 år kom også med hendes mand og søde søstre, og vi gik ud og fik kaffe og snakkede et par timer efterfølgende. Hold nu hat, hvor var det dejligt at se dem!

Onsdag morgen kørte vi en tur i Kolding Storcenter, som udover at have den mest awesomme julepynt …

…også havde den eneste Starbucks der ever har stavet mit navn korrekt!

IMG_2437
I centret kom jeg forbi en stor dyreforretning hvor den sødeste lille hund ever holdt til. Jeg kunne godt finde på at tage tilbage, bare for at hilse på hunden igen.

Så satte vi kursen mod Aalborg, hvor jeg om aftenen skulle holde foredrag for Kommunikation og Sprog, som støttede med crowdfunding på 3500,- til min nye bog.
På vej til Aalborg ændrede mit liv sig helt fundamentalt og for evigt, da jeg for første gang fik en bøfsandwich med brun sovs på. Hold. Nu. Kæft. Det er nok den mest awesomme spise der nogensinde er opfundet!
Aftenen blev til  endnu en fantastisk aften med nogle møgsøde og sjove damer fra Kommunikation og Sprog. Her fik jeg også hilst på Line, som måske er den læser der har hængt på længst tid. Hun kunne huske tegningerne fra Paint og alle mulige gamle historier, det var så vildt at møde en man har ‘kendt’ så længe.

Dagene i Aalborg boede vi i Hjallerup på Hjallerup kro. Det var simpelthen så hyggeligt, og Hjallerup var sådan en fin, lille by. Overfor kroen lå det lokale bageri med tilhørende (virkelig, VIRKELIG hyggelig) café hvor vi fik kaffe og helt awesomme sandwiches. Jeg bad den mega søde ekspedient om en en kage med flødeskum, og jeg fik virkelig en kage med flødeskum …

IMG_2452

Hvis I nogensinde er på de kanter, så tag en tur forbi. Det er virkelig en omvej værd. Alt er så lækkert og frisklavet, ejerne og ekspedienterne er SÅ søde og der er sådan en hyggelig stemning.

Torsdag aften blev det tid til mit eget foredrag (altså … jeg ved ikke rigtigt hvad man skal kalde det? Det er jo ikke et foredrag, men det er jo heller ikke kun oplæsning af bøger) …

IMG_2458

…og der kom masser af mennesker, og Hr. Mands søde familie fra Nordjylland kom også. Det var på en måde lidt nervepirrende at de var der, for de har jo kendt Hr. Mand hele hans liv.

Søde, søde Caroline og Frederik fra Profblog (som jeg i øvrigt ‘gæster’ ind imellem) kom, og det gjorde også seje Gitte fra Boghylden (som nu desværre er lukket) sammen med sin søde kæreste, og Gitte havde simpelthen valgt at det var ok at bruge hendes 25 års fødselsdag i selskab med mig, det var jeg meget beæret over.
Jeg mødte også awesomme (ex?!)-blogger (men i hvert fald seje Instagrammer), Astrid, plus en hel masse andre man har småkendt gennem blog og Instagram-verdenen. Og så en pokkers masse søde læsere der uden tvivl var kommet med en indstilling om at få en sjov aften. For hulan, det var så fedt. Den følelse man får når man står der på en scene, SÅ langt hjemmefra, med en helt ny bog i hånden og folk griner helt vildt, det er den fedeste følelse i verden. Engang var jeg ikke så vild med at tage ud og læse op og ville hellere sidde derhjemme og bygge hule, men når så der kommer så mange mennesker, og de endda har det sjovt, og bliver hængende og snakker og giver krammere og ros bagefter, altså. Den følelse er simpelthen så fantastisk. Man bliver nærmest helt høj af det, og man falder i søvn med det største smil.

Fredag morgen satte vi kursen tilbage mod Sjælland, og hen på eftermiddagen ankom jeg til mit kontor, som Mette og jeg – i andledning af at det var Late Night i Nykøbing F – fik omdannet til en lille butik …

IMG_2462
Der var mange der kiggede forbi, og det var en rigtig hyggelig aften. Seje Mette fik solgt en masse af hendes så fantastiske plakater, jeg bliver sådan helt stolt over at kende hende. Hun havde været i fjernsynet og snakke om dem dagen inden, og der kom en masse som havde set hende i fjernsynet og var så begejstrede for plakaterne.
Så kom Hr. Mand som jeg ikke havde set siden søndag, og hold nu hat, hvor havde jeg savnet ham. Da vi lukkede ‘butikken’ kl. 21 satte vi kursen mod den gamle gård på Lolland, og så indhentede 5 dages søvnunderskud, ret usund kost, nervøsitet, osv. mig, og jeg måtte simpelthen springe ud af bilen og kaste op i stiv modvind. Adr!!! Det fortsatte desværre da vi kom hjem, men her til morgen havde jeg det fint igen, og virkelig nydt at være hjemme hos mit dejlige mandemenneske og de 4 sødeste hunde i verden (og min kaffemaskine… og sofa … og dyne… og brændeovn)

Nu er jeg så gået i gang med at pakke og skrive og tegne i alle de crowdfundede og forudbestilte bøger. Jeg håber på at være færdig inden tirsdag, men må nok indrømme at det der doodleri tager liiiiidt længere tid end jeg huskede det 😉 Man vil jo også gerne have at hilsnerne skal være så personlige som så muligt, så jeg tager en lille stak af gangen og holder pauser, så jeg ikke går helt død i det og ender med at sidde og tegne 200 ens tegninger.

IMG_2473

(Hvis du ikke har købt en bog og gerne vil have en, så er det her du skal købe den. De er virkelig forsvundet hurtigere end jeg havde regnet med, er du gal, I købte mange bøger derovre i Jylland!!)

1000 millioner tak til mine dejlige forældre for at tage med på tour, og tak til alle jer der kom, grinte, krammede, og alt derimellem. I har virkelig, virkelig gjort det nogle af de allerbedste dage i mit liv. Jeg er SÅ taknemmelig over at have mødt hver eneste en af jer, og jeg håber, at jeg får muligheden for at komme over og hilse på jer igen en anden gang 😀

5 thoughts on “Jylland og andre awesomme ting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *