I går blev jeg interviewet til Folketidende …

…og da den rare journalist-mand spurgte, om min bog havde en slags pointe, så kom jeg til at sige noget værre vrøvl med, at jeg ind imellem syntes, at mænd havde det hårdt og at vi kvinder var for
strenge ved dem. Det fortrød jeg bittert i dag, da jeg tabte en hel flaske soya ud over hele køkkenet og hurtigt indså, at det naturligvis var Hr. Mands skyld …
SOYA

Det er fandeme sidste gang jeg siger sådan noget åndssvagt noget i avisen.

4 thoughts on “I går blev jeg interviewet til Folketidende …

      1. Kære Gitte og Lisbeth ☺ jeg fik bøgerne hjem i sidste uge, og skriver, tegner i og pakker dem så hurtigt jeg kan (med et fuldtidsjob ved siden af ) – men da det er 200 bøger, så tager det noget tid, men jeg ved at folk venter på dem, så jeg skynder mig så meget som jeg kan. Jeg håber på, at de alle er sendt ud herfra i løbet af den næste uge. Kh Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *