Hr. Mand er rigtig dårlig til at lave en julekalender

Altså, jeg VED jo godt, at Hr. Mand hader jul. Men jeg havde set så mange kærestepar på Instagram der lavede julekalendere til hinanden, og jeg tænkte, at det da var mega meget romantisk, så jeg spurgte Hr. Mand om ikke det lige var noget for ham …
julekalender 1

julekalender 2

…fordi Hr. Mand jo hader jul, så kom hans svar også meget bag på mig, og jeg blev meget glad!
Julekalender 3…men det viste sig, at den slags julekalender som Hr. Mand kunne tænke sig at lave til mig, det var slet ikke den samme slags julekalender som jeg havde set alle de der kærester lave til hinanden på Instagram …
Julekalender 4…Det var i hvert fald slet ikke sådan en julekalender som jeg havde lyst til at vise alle mulige mennesker billeder af og sådan noget.

4 thoughts on “Hr. Mand er rigtig dårlig til at lave en julekalender

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *