Vil I være med?

hr-mand-er-ikke-saerlig-romantisk-26

Nogle af de bedste ting jeg selv læser om på andre blogs, det er hvor galt mænd kan komme af sted, enten når de prøver at sige noget sødt, eller bare når de f.eks. bliver bedt om at være ærlige. Seje Sneglcille kørte engang nogle indlæg der hed noget i stil med ‘Ting man ikke skal sige til hende’, og i hemmelighederne hos Miriam er der også tit guf at hente i den kategori.

Når jeg læser den slags indlæg, så får jeg altid lyst til at lave tegninger til dem. Og selvom Hr. Mand er en god leverandør i den slags, så kunne det være sjovt at tegne jer andres pinligheder.
Dem vil jeg gerne tegne. Ikke på en fast ugedag, men når jeg lige har et lille smuthul til det. Det kan være en gang om ugen, eller en gang om måneden, det må vi tage som det kommer.

Reglerne er ret simple. Send en mail med din historie til tinghansiger@livefralolland.dk, og så vil jeg engang imellem grave en lille historie frem og illustrerer den. Det skal ikke være 14 A4-sider som vil kræve 518 tegninger at lave, men bare nogle små, sjove situationer du har fra din kæreste eller ex, eller hvordan. Faktisk, så kan det også snildt være ting som du har kommet til at sige til ham.

Jeg håber, at I har lyst til at være med. Det kunne være skidesjovt at prøve at vise andres historier også.

3 thoughts on “Vil I være med?

  1. Min mand er meget begejstret for hans frø til trevlekrone, som han dyrker i vindueskarmen. I begejstring over hns spirende “trevlekrone” krammer han mig og kalder mig hans “revle kone”. Spørg mig om jeg synes det var et godt kælenavn.
    Skulle nogen være i tvivl, så er “revle” godt jysk for nogel ala s….

  2. En af mine veninders kæreste ville komplimentere hendes flotte timeglasfigur, men kom til at beskrive den “pæreform”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *